Description of our research and its achievements - in HY Lääket tdk tiedote 28.11.2019. Name of article: "Helsingin yliopiston tutkijoiden kehittämä uusi menetelmä tarjoaa mahdollisuuden keliakian pikadiagnostiikkaan." Uutisointi (mm): STT, Yle, MTV Uutiset, Helsingin sanomat, Lääkärilehti, Mediuutiset.

Press/media: !!Press / Media

!!Description

Description of our research and its achievements - in HY Lääket tdk tiedote 28.11.2019. Name of article: "Helsingin yliopiston tutkijoiden kehittämä uusi menetelmä tarjoaa mahdollisuuden keliakian pikadiagnostiikkaan." Uutisointi (mm): STT, Yle, MTV Uutiset, Helsingin sanomat, Lääkärilehti, Mediuutiset, ym.

Period28 nov 2019

Mediabidrag

Mediabidrag

• TitelDescription of our research and its achievements in HY Lääket tdk tiedote 28.11.2019.
    Omfattning!!National
    Typ av mediaTryckt