!!Description

Provided an expert interview for an online article on Desert locust invasion and food security in East Africa.

!!Subject

Desert locust invasion and food security in East Africa. Population biology, feeding habits, climate change impacts on the locust invasion.

Period29 apr 2020

Mediabevakning

Mediabevakning

• TitelAavikkokulkusirkka on ”eloonjäämisen mestari”, jonka parvet voivat syödä päivässä 35 000 ihmisen ruuat
    Omfattning!!National
    Medianamn/-företagMaailma.net
    Typ av media!!Web
    LandFinland
    Datum29/04/2020
    BeskrivningKoronavirus uhkaa lisätä nälkäisten määrää maailmassa, mutta etenkin Itä-Afrikan maissa pelätään nyt toista vitsausta: aavikkokulkusirkkoja, jotka ovat kurittaneet aluetta vuodenvaihteesta lähtien. Jos ne pääsevät kasvavan viljan kimppuun nyt, nälkäisten määrä voi kasvaa miljoonilla.
    Producent/författareTeija Laakso
    Webbadresshttps://www.maailma.net/uutiset/aavikkokulkusirkka-on-eloonjaamisen-mestari-joka-voi-syoda-paivassa-35-000-ihmisen-ruuat
    PersonerTino Johansson