Pikku naisia - radion keskusteluohjelma "Kirja vs. Leffa"

Press/media: !!Press / Media

!!Description

Pikku naisia on Louisa May Alcottin kirja neljästä sisaruksesta ja heidän elämästään 1860-luvun Yhdysvalloissa. Kirjasta tuli välitön hitti, ja edelleen teoksen ajaton lumovoima jaksaa viehättää; parisuhteet, kodin perustaminen ja unelmien toteuttaminen ovat asioita, jotka elävät jokaisessa ajassa. Pikku naisia on filmatisoitu monta kertaa, yksi arvostetuimmista on Gillian Armstrongin sovitus vuodelta 1994, joka perustuu Pikku naisia kirjaan ja sen jatko-osaan Viimevuotiset ystävämme. Teoksista keskustelevat naisten historiaa tutkinut professori Anu Lahtinen Helsingin yliopistosta ja elokuvatoimittaja ja kirjallisuudentutkija Tytti Rantanen. Toimittajana Jarmo Laitaneva.

Period19 dec 2019

Mediabidrag

Mediabidrag

• TitelKirja vs. Leffa. - Radiokeskustelu, podcast Louisa M Alcottin teoksesta ja sen filmatisoinnista