Press/media: !!Press / Media

!!Description

Turvallisuuskomitean räväkkä asiantuntijapaperi Venäjän mahdollisista yrityksistä vaikuttaa Suomen presidentinvaaleihin on aiheuttanut hämmennystä. Paperista keskustelevat turvallisuuskomitean pääsihteeri Vesa Valtonen ja Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutista tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro. Ykkösaamua toimittaa Päivi Neitiniemi.

Period31 okt 2017

Mediabevakning

Mediabevakning

• TitelPresidentinvaalikampanjan asetelma on sen verran selkeä, että ulkovallan vaikuttamiselle ei ole tilaa
      Omfattning!!National
      Medianamn/-företagYkkösaamu, YLE 1
      Typ av media!!Radio
      LandFinland
      Datum31/10/2017
      BeskrivningTurvallisuuskomitean räväkkä asiantuntijapaperi Venäjän mahdollisista yrityksistä vaikuttaa on dekkarin tasoa. Olemme koulutettu kansa ja suhtaudumme erittäin kriittisesti Venäjään. Pitäisin kummallisena, että Venäjä lähtisi suureen some-operaatioon presidentinvaaliehdokkaita vastaan tai puolesta. Vaikea nähdä, että venäläiset toimisivat näin amatöörimäisesti, sanoo tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro Aleksanteri-instituutista.
      Webbadresshttps://areena.yle.fi/1-4272470
      PersonerMarkku Kangaspuro