!!Description

Markus Leikolan vieraina professori Jutta Jokiranta ja yliopistotutkija Raimo Hakola. Toimittaja Markus Leikola ja ohjelman on tuottanut Heikki Soini.

Period2 jan 2019

Mediabidrag

Mediabidrag

• TitelPyhän maan pahat vuosisadat: muinaisuus ja antiikki
    Omfattning!!National
    Medianamn/-företagYleisradio, radio 1 ja Yle areena
    Typ av media!!Radio
    Varaktighet/längd/storlek54 min
    LandFinland
    Datum02/01/2019
    BeskrivningIhmiskunta lähtee liikkeelle Afrikasta ja ristiinnaulitsee kaikkien aikojen kuuluisimman jäsenensä. Mutta kuka on Raamatun ensimmäinen varmasti elänyt ihminen? Ja ketkä kilpailivat Jeesuksen kanssa samaan aikaan pääsystä Jeesukseksi Jeesuksen paikalle?

Producent/författareMarkus Leikola
    Webbadresshttps://areena.yle.fi/1-4606976