Yle Puhe: Juuso Pekkinen: Ketamiinia, ilokaasua ja sähköhoitoa masennukseen! Mihin nopeavaikutteisten hoitomenetelmien teho perustuu?

Press/media: !!Press / Media

!!Description

Proviisori Samuel Kohtala on mukana tutkimusryhmässä, joka keskittyy erityisesti nopeavaikutteisten masennuslääkkeiden tutkimukseen. Kohtala on kiinnostunut mm. siitä, miksi päihteenä ja lääkkeenä käytetty ketamiini lievittää masennusoireita. Perustuuko ketamiinin hoitovaste samoihin vaikutuksiin, joita ilokaasu ja sähköhoito tuottavat?

Juuso Pekkinen ja Samuel Kohtala keskustelevat jaksossa ketamiinin, ilokaasun ja sähköhoidon lisäksi masennuksen hoitoon käytettyjen muiden menetelmien kehityksestä, sekä masennuksen neurobiologiasta.

Kohtaamisia syvässä päässä. Juuso Pekkinen etsii suurempaa ymmärrystä ympäröivästä todellisuudesta. Hydraatiota intohimoiseen tiedonjanoon maanantaisin ja torstaisin kello kymmenestä yhteentoista.

Period13 jun 2019

Mediabidrag

1

Mediabidrag

 • TitelYle Puhe - Juuso Pekkinen: Ketamiinia, ilokaasua ja sähköhoitoa masennukseen! Mihin nopeavaikutteisten hoitomenetelmien teho perustuu?
  Omfattning!!National
  Medianamn/-företagYle Puhe
  Typ av media!!Radio
  Varaktighet/längd/storlek57 min
  LandFinland
  Datum13/06/2019
  Producent/författareJuuso Pekkinen
  Webbadresshttps://areena.yle.fi/1-50151727
  PersonerSamuel Kohtala