Projekt per år
Internationellt och inhemskt samarbete
Personer
-
Per Saris, Mikrobiologian professori
- Avdelningen för mikrobiologi - professor
- Antimicrobials, probiotics and fermented food
- Doctoral Programme in Integrative Life Science - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Microbiology and Biotechnology - Handledare för doktorandprogram
Person: HU, U4 Undervisnings- och forskningspersonal
-
Timo Takala
- Avdelningen för mikrobiologi - universitetsforskare
- Antimicrobials, probiotics and fermented food
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
-
Sustainable Hydrophobic Materials for Antimicrobial Coatings
01/09/2016 → …
Projekt: Forskningsprojekt
-
Hypothetical proteins from bacteriophages
Skurnik, M., Lavigne, R. & Wan, X.
01/11/2018 → 30/04/2020
Projekt: Forskningsprojekt
-
Fermentoitujen viljatuotteiden vaikutus folaatin saantiin Euroopassa ja Africassa FolEA
Kariluoto, S., Piironen, V., Freese, R., Saris, P. & Varmanen, P.
01/09/2014 → 31/08/2017
Projekt: Forskningsprojekt
-
-
Characterization of leucocin C genes in Leuconostoc carnosum
01/05/2010 → 30/09/2011
Projekt: Forskningsprojekt
-
A novel co-cultivation strategy to generate low-crystallinity bacterial cellulose and increase nisin yields
Qiao, W., Qiao, Y., Gao, G., Liao, Z., Wu, Z., Saris, P. E. J., Xu, H. & Qiao, M., 31 mars 2022, I: International Journal of Biological Macromolecules. 202, s. 388-396 9 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
-
Antifungal Preservation of Food by Lactic Acid Bacteria
Nasrollahzadeh, A., Mokhtari, S., Khomeiri, M. & Saris, P. E. J., 1 feb. 2022, I: Foods. 11, 3, 18 s., 395.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil -
Genomic Features and Construction of Streamlined Genome Chassis of Nisin Z Producer Lactococcus lactis N8
Qiao, W., Liu, F., Wan, X., Qiao, Y., Li, R., Wu, Z., Saris, P. E. J., Xu, H. & Qiao, M., jan. 2022, I: Microorganisms. 10, 1, 19 s., 47.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil -
Lacticaseibacillus rhamnosus GG Survival and Quality Parameters in Kefir Produced from Kefir Grains and Natural Kefir Starter Culture
Yousefvand, A., Huang, X., Zarei, M. & Saris, P. E. J., feb. 2022, I: Foods. 11, 4, 14 s., 523.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil -
An in-vitro assessment of antifungal and antibacterial activity of cow, camel, ewe, and goat milk kefir and probiotic yogurt
Azizkhani, M., Saris, P. E. J. & Baniasadi, M., feb. 2021, I: Journal of food measurement and characterization. 15, s. 406–415 10 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Aktiviteter
-
PLoS One (Tidskrift)
Per Saris (Referentgranskare)
14 jan. 2022 → 2 feb. 2022Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbete › Referentgranskning av manuskript
-
Väitöskirjan ohjaaja
Per Saris (Handledare)
22 okt. 2021Aktivitet: Examinationstyper › Handledare eller bihandledare av doktorsavhandling
-
World Microbe Forum
Li Ran (Närvarande)
20 juni 2021 → 24 juni 2021Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
VLAG course Intestinal Microbiome of Humans and Animals
Li Ran (Närvarande)
14 okt. 2019 → 16 okt. 2019Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
17th Finnish Microbial Pathogenesis Day
Li Ran (Närvarande)
28 aug. 2019 → 29 aug. 2019Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
Tidningsurklipp
-
Miten pestä pyykki puhtaaksi ja samalla ekologisesti?
07/12/2019
1 Mediabidrag
Press/media: !!Press / Media
-
-
-
-