Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer

Analyzing spatial variation and change in the structure of boreal old-growth forests

Kulha, N., 2020, 39 s.

Forskningsoutput: AvhandlingDoktorsavhandlingSamling av artiklar

Öppen tillgång

Globally consistent climate sensitivity of natural disturbances across boreal and temperate forest ecosystems

Seidl, R., Honkaniemi, J., Aakala, T., Aleinikov, A., Angelstam, P., Bouchard, M., Boulanger, Y., Burton, P. J., De Grandpre, L., Gauthier, S., Hansen, W. D., Jepsen, J. U., Jogiste, K., Kneeshaw, D. D., Kuuluvainen, T., Lisitsyna, O., Makoto, K., Mori, A. S., Pureswaran, D. S., Shorohova, E. & 5 andra, Shubnitsina, E., Taylor, A. R., Vladimirova, N., Vodde, F. & Senf, C., 29 mar 2020, I : Ecopgraphy. 12 s.

Öppen tillgång

The structure of boreal old-growth forests changes at multiple spatial scales over decades

Kulha, N., Pasanen, L., Holmström, L., Grandpre, L. D., Gauthier, S., Kuuluvainen, T. & Aakala, T., 10 feb 2020, I : Landscape Ecology. 16 s.

Öppen tillgång

TRY plant trait database - enhanced coverage and open access

Nutrient Network, Aakala, T. & Makela, A., jan 2020, I : Global Change Biology. 26, 1, s. 119-188 70 s.

Fil

Studia Generalia -luennon pitäminen

Timo Kuuluvainen (Deltagare)
8 mar 2018