Publikationer 1995 2019

Filter
Kapitel
2018

Stearyl Alcohol Oleogels

Valoppi, F., Calligaris, S. & Marangoni, A., 2018, Edible Oleogels: Structure and Health Implications. Marangoni, A. & Garti, N. (red.). 2nd red. London (UK): Academic Press and AOCS Press, s. 219-234 16 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

2017

Bioavailability of phosphorus

Itkonen, S. T., Karp, H. J. & Lamberg-Allardt, C. J. E., 1 jan 2017, Dietary Phosphorus: Health, Nutrition, and Regulatory Aspects. Uribarri, J. & Calvo, M. S. (red.). Boca Raton: CRC Press, s. 221-233 13 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

2015

Branqueamento com hipoclorito e ácido hipocloroso

Carvalho, D. M. D., Colodette, J. L. & Jardim, C. M., 2015, Branqueamento de Polpa Celulósica: da produção da polpa marrom ao produto acabado. Colodette, J. L. & Gomes, F. J. B. (red.). Vicosa/MG Brazil, Vol. 1. s. 461 478 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Composição anatômica de materiais lignocelulósicos

Gomide, J. L., Colodette, J. L., Carvalho, D. M. D. & Gomes, F. J. B., 2015, Branqueamento de Polpa Celulósica: da produção da polpa marrom ao produto acabado. Colodette, J. L. & Gomes, F. J. B. (red.). 1 red. Vicosa/MG Brazil, Vol. 1. s. 15 30 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Composição química de materiais lignocelulósicos

Colodette, J. L., Gomide, J. L. & Carvalho, D. M. D., 2015, Branqueamento de Polpa Celulósica: da produção da polpa marrom ao produto acabado. Colodette, J. L. & Gomes, F. J. B. (red.). Vicosa/MG Brazil, Vol. 1. s. 31 59 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

2014

Syövän ehkäisy ja terveyden edistäminen: Ravinto ja painonhallinta

Syöpätautien asiantuntijaryhmä, 2014, Syövän ehkäisyn, varhaisen toteamisen ja kuntoutumisen tuen kehittäminen vuosina 2014-2025: Kansallisen syöpäsuunnitelman II osa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

2011

Whole grains and their constituents in the prevention of colon cancer

Pajari, A-M., 2011, Vegetables, whole grains, and their derivatives in cancer prevention. Mutanen, M. & Pajari, A-M. (red.). Dordrecht: Springer Science+Business Media, s. 221-245 25 s. (Diet and Cancer 2, Series editor: Adriana Albinini).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

2010

Hyvän elämän herkut

Pajari, A-M., 2010, Hyvää elämää etsimässä (Studia Generalia). Helsingin yliopiston vapaan sivistystyön toimikunta, s. 92-103

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig