Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper

  • Finland

Aktiviteter 1980 2020

Filter
!!Oral presentation

Miksi kaura on niin suosittu? Agroseniorit

Hannu Salovaara (!!Speaker)
7 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Spruce gum as a sustainable food ingredient from trees

Mamata Bhattarai (!!Speaker)
9 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Oral presentation: Maan fysikaalinen ja kemiallinen kasvukunto (two webinars)

Markku Yli-Halla (!!Speaker)
21 mar 20191 apr 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
3 apr 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker, 6th EPNOE Conference

Maija Tenkanen (!!Speaker)
21 okt 201925 okt 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Ihminen, elinympäristö ja mikrobit – Ikihyvästä ADELE-tutkimukseen

Mira Grönroos (!!Speaker), Anirudra Parajuli (!!Speaker), Riikka Puhakka (!!Speaker), Marja Roslund (!!Speaker), Nan Hui (!!Speaker), Nathan Siter (!!Speaker), Heli Vari (!!Speaker), Ari Jumpponen (!!Speaker), Noora Nurminen (!!Speaker), Olli Laitinen (!!Speaker), Olli Laitinen (!!Speaker), Guoyang Yan (!!Speaker), Ville Selonen (!!Speaker), Lenka Kramna (!!Speaker), Hanna Honkanen (!!Speaker), Jukka Hintikka (!!Speaker), Hannu Sarkkinen (!!Speaker), Martin Romantschuk (!!Speaker), Markku Kauppi (!!Speaker), Raisa Valve (!!Speaker), Ondrej Cinek (!!Speaker), Heikki Hyöty (!!Speaker), Juho Rajaniemi (!!Speaker), Aki Sinkkonen (!!Speaker)
14 nov 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Mamata Bhattarai (!!Speaker)
14 jun 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (!!Speaker)
9 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Susfood Mid-Term Seminar/Flanders Food Inspiration Day

Rossana Coda (!!Speaker)
29 nov 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: The 6th EPNOE International Polysaccharide Conference

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
21 okt 201925 okt 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

New insights into oat beta-glucan functionality

Noora Mäkelä (!!Speaker)
18 jun 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (!!Speaker)
1 feb 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker, 257th ACS National Meeting

Maija Tenkanen (!!Speaker)
31 mar 20194 apr 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Microalgae are suitable protein feeds for lactating dairy cows

Marjukka Lamminen (!!Speaker)
27 aug 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Oral presentation "Phenolic residues of hemicelluloses as potential antioxidant agents in emulsions"

Maarit Lahtinen (!!Speaker)
12 mar 201814 mar 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Vuoden 1918 nälkä - viljan tuonnin loppuminen Venäjältä 1917

Hannu Salovaara (!!Speaker)
2 feb 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker, 255th ACS National Meeting

Maija Tenkanen (!!Speaker)
18 mar 201822 mar 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Peroxygenase catalysed lipid oxidation products from free fatty acids in oats

Zhen Yang (!!Speaker)
16 sep 201819 sep 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Oral presentation: Ratkaisuja vihannestuotannon haasteisiin

Markku Yli-Halla (!!Speaker)
13 feb 201815 mar 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Miksi kauraa?

Hannu Salovaara (!!Speaker)
11 okt 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

The International Symposium of Food Rheology and Texture

Zeynep Tacer Caba (!!Speaker)
19 okt 201821 okt 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein

Elisa Arte (!!Speaker)
22 okt 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: Safety considerations of softwood galactoglucomannans in food use

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
21 mar 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Mitä tiede tietää ruuan terveellisyydestä ?

Marina Heinonen (!!Speaker)
22 feb 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Oats in Food Industry in Finland

Hannu Salovaara (!!Speaker)
14 jun 201815 jun 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Pakkausteknologiset ratkaisut: biopohjaista, biohajoavaa vai kierrätettävää?

Hanna Koivula (!!Speaker)
24 apr 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Terveyttä edistävät innovaatiot ja kuluttajien luottamus

Riikka Puhakka (!!Speaker), Sari Ollila (!!Speaker), Raisa Valve (!!Speaker), Aki Tapio Sinkkonen (!!Speaker)
13 nov 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Oral presentation/ Suullinen esitys Pohjois-Suomen Nurmitoimikunnan seminaarissa

Markku Yli-Halla (!!Speaker)
4 jan 20185 jan 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Effect of pH, ionic strength, concentration and processing on associative properties of spruce galactoglucomannans

Mamata Bhattarai (!!Speaker)
23 maj 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Miksi kaura on nyt niin esillä?

Hannu Salovaara (!!Speaker)
6 nov 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Key requirements for food packaging in the future

Hanna Koivula (!!Speaker)
2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksen julkistamistilaisuus, esitys: "Mitä lapset syövät päiväkodissa?"

Maijaliisa Erkkola (!!Speaker)
23 jan 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Multiomics Along a Thaw Gradient of Alaskan Permafrost

Jenni Hultman (!!Speaker)
16 jul 201719 jul 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Invited speaker, 29th Fungal Genetics Conference

Miia Mäkelä (!!Speaker)
2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Packaging for preserving aromas

Hanna Koivula (!!Speaker)
30 jan 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Phytate protects cereal beta-glucan against oxidative degradation

Yujie Wang (!!Speaker)
13 nov 201715 nov 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Utilization of microbes in bio-economy: HAMBI/FBCC –Fungal Biotechnology Culture Collection

Annele Hatakka (!!Speaker)
4 maj 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker, 253rd ACS National Meeting

Maija Tenkanen (!!Speaker)
2 apr 20176 apr 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

11th Baltic Sea Science conference

Jonna Teikari (!!Speaker)
12 jun 201716 jun 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

The impact of plant-derived C flow and mycorrhizosphere microbiology on boreal forest soil organic matter chemistry

Jussi Heinonsalo (!!Speaker)
2017 → …

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Kesäherkut kaikilla lisäaineilla: Juustoa ilman maitoa

Marina Heinonen (!!Speaker)
13 jul 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

40 vuotta viljateknologian virkojen perustamisesta

Hannu Salovaara (!!Speaker)
3 feb 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Kesäherkut kaikilla lisäaineilla: Kasvi, koeputki vai majava?

Marina Heinonen (!!Speaker)
3 aug 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

14CO2 in combination with root-exclusion can be used to estimate plant-induced decomposition of soil organic matter

Jussi Heinonsalo (!!Speaker)
2017 → …

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Potential Food Hydrocolloids from Nordic Forests - Wood Hemicelluloses are Multifunctional Emulsion Stabilizers

Mari Lehtonen (!!Speaker)
27 aug 201730 aug 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?

Hannu Salovaara (!!Speaker)
14 mar 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation