Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper

  • Finland

Publikationer

Filter
Brev
2019

Hyvät tavat kunniaan

Lehtovirta, M., 2019, I : Suomen lääkärilehti. 74, 17, s. 1088 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragBrevProfessionell

Öppen tillgång
Fil
2017

Novel mutations in the LRP5 gene in patients with Osteoporosis-pseudoglioma syndrome

Pekkinen, M., Grigelioniene, G., Akin, L., Shah, K., Karaer, K., Kurtoglu, S., Ekbote, A., Aycan, Z., Sagsak, E., Danda, S., Astrom, E. & Makitie, O., dec 2017, I : American Journal of Medical Genetics. Part A. 173, 12, s. 3132-3135 4 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragBrevVetenskaplig

2006

Variability in a taste-receptor gene determines whether we taste toxins in food

Sandell, M. A. & Breslin, P. A. S., 19 sep 2006, I : Current Biology. 16, 18, s. R792-R794 3 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragBrevVetenskapligPeer review

2002

Population estimates of folate intake from food analyses

Kariluoto, S., Vahteristo, LT., Finglas, PM., de Meer, K., Nau, H. & Kehlenbach, U., sep 2002, I : American Journal of Clinical Nutrition. 76, 3, s. 689-690 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragBrevVetenskapligPeer review