Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper

  • Finland

Publikationer

Filter
Magisteruppsats
2016

Jodioidun ruokasuolan vaikutus ruoan aistittavaan laatuun

Greis, M., 2016

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

2014

Beta-glucan degradation induced by oxidised lipids in an emulsion model

Wang, Y., 6 aug 2014, Helsinki: University of Helsinki. 66 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Ristisidotut galaktoglukomannaaniin ja nanofibrilloituun selluloosaan pohjautuvat aerogeelit

Alakalhunmaa, S., jan 2014, 84 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

2013

Molecular typing of Campylobacter coli strains isolated from different sources

Culebro Escandon y Perez, A., 2013, Helsinki. 71 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Effects of extrusion process variables on the physical properties of oat containing extrudates

Alam, S. A., 15 maj 2012, Helsinki. 77 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Öppen tillgång
Fil

Haihtuvat yhdisteet kauran lipidien muutosten indikaattorina

Pulkkinen, M., 2012, 97 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

Idätyksen ja fermentoinnin vaikutukset sinilupiinin folaatteihin

Mäkelä, N., 2012, 84 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Modified atmospheric-based technologies to extent the shelf life of pasteurized milk during cold storage

Ghafar, A., maj 2012, 69 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

Protein-phenolic interaction of betalactoglobulin peptides and ellagitannins

Wang, B., 2012, 68 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Use of amaranth, quinoa and kañiwa in extruded corn snacks

Ramos Diaz, J. M., 2012, Helsinki. 86 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

2010

Characterisation of antibiotic-resistant psychrotrophic bacteria in raw milk

Chamlagain, B., 2010, 54 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Physisporinus rivulosus -talikäävän lakkaasit ja lakkaasien reaktiot

Rytioja, J., 2010, 79 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

Selection and characterization of lipases from raw milk bacterial isolates for selective hydrolysis of milk fat.

Shi, Q., 2010

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

2008

Folaattien LC-MS-analytiikka

Koivumäki, T., 2008, Helsinki. 79 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Orgaaniseen ainekseen sitoutuneen lyijyn vaikutus karikkeenlahottajasienten toimintaan

Rainio, A. J., maj 2008, 60 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

Peretikkahappo paperikoneen biosidina

Rasimus, S., 2008, 125 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

RNA-pohjaisten menetelmien kehittäminen mikrokystiiniä tuottavien syanobakteerien havainnointiin

Hirvonen, H., 2008, Helsinki: Helsingin yliopisto. 102 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

2006

Ohran arabinoksylaanien eristäminen ja karakterisointi kokoekskluusiokromatografialla

Pitkänen, L., 2006, 76 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

2005

Biotiitin fosforinsitomiskyky

Hartikainen, S., 2005, 51 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

2004

Mannaanikalvojen valmistus ja ominaisuudet

Mikkonen, K., 2004, 86 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

2002

Maahan pidättyneiden fosforireservien käyttökelpoisuuden parantaminen

Kanerva, S., 2002, 78 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

Maan jäätymisen vaikutus fosforin pidättymiseen

Soinne, H., 2000, 56 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

Valkolahosienten oksaalihapon tuotto ja oksalaattidekarboksylaasi

Mäkelä, M., 2000

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats

1995

Asiantuntijajärjestelmä keittoekstruusioprosessin hallintaan

Seppä, L., 24 nov 1995, TKK Otaniemi. 72 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsats