Developmental and tumor biology research group

• Finland

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Projekt 2019 2019

Publikationer 1998 2019

GnRH-agonist deslorelin implant alters the progesterone release pattern during early pregnancy in gilts

Haen, S. M., Heinonen, M., Kauffold, J., Heikinheimo, M., Hoving, L. L., Soede, N. M. & Peltoniemi, O. A. T., mar 2019, I : Reproduction in Domestic Animals. 54, 3, s. 464-472 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Tutkijalääkäriohjelma tarjoaa nopean alun tutkijanuralle

Vihma, K., Uusikangas, S., Bergman, P. H., Renkonen, R., Sariola, H., Lehtisalo, M., Niemi, M., Rice, D. P., Heikinheimo, M., Rahkonen, O. & Mäkitie, A., feb 2019, I : Duodecim. 135, 3, s. 275-282 8 s.

Öppen tillgång

A Functional Homologous Recombination Assay Predicts Primary Chemotherapy Response and Long-Term Survival in Ovarian Cancer Patients

Tumiati, M., Hietanen, S., Hynninen, J., Pietilä, E., Färkkilä, A., Kaipio, K., Roering, P., Huhtinen, K., Alkodsi, A., Li, Y., Lehtonen, R., Erkan, E. P., Tuominen, M. M., Lehti, K., Hautaniemi, S. K., Vähärautio, A., Grenman, S., Carpen, O. & Kauppi, L., 15 sep 2018, I : Clinical Cancer Research. 24, 18, s. 4482-4493 12 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Haematopoietic Stem Cell Transplantation in Children Shifts the Coagulation System towards a Pro-Coagulant State

Långström, S., Koskenvuo, M., Huttunen, P., Lassila, R., Taskinen, M., Ranta, S., Heikinheimo, M. & Mäkipernaa, A., aug 2018, I : Thrombosis and Haemostasis. 118, 8, s. 1390-1396 7 s.

Mietteitä maaliviivalla

Soini, T., 2018, I : Duodecim. 134, 22, s. 2220-2221 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Öppen tillgång
Fil

Aktiviteter 1991 2017