Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Projekt

Ilmaston hyvä ja paha

Rydenfelt, H.

01/02/202031/12/2021

Projekt: Forskningsprojekt

STN ohjelmajohtaja, CULT-ohjelma

Lammi, M.

13/01/202031/08/2022

Projekt: Annan projekt

Human centred data economy - True or fiction?

Snell, K. & Salokannel, M.

01/01/202031/12/2023

Projekt: Forskningsprojekt

Section 52 cooperation contract

Hellman, M., Lerkkanen, T., Marionneau, V., Nikkinen, J., Egerer, M., Salmivaara, S. M., Kauppila, E. & Wahlström, S. R.

01/01/202031/12/2023

Projekt: Forskningsprojekt

Publikationer

Early association cue to kinship in primates

Koski, S. E., 2021, Encyclopedia of Evolutionary Psychological Science. Shackelford, T. K. & Weekes-Shackelford, V. (red.). Springer, 3 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Grandfather Investment Versus Grandmother Investment

Tanskanen, A. O. & Danielsbacka, M. J. E., 2021, (!!Accepted/In press) Encyclopedia of Evolutionary Psychological Science. Shackelford, T. K. & Weekes-Shackelford, V. (red.). Springer International Publishing

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingBidrag till uppslagsverk/ordbokVetenskapligPeer review

Grandmother Hypothesis

Tanskanen, A. O., Danielsbacka, M. J. E. & Lahdenperä, M., 2021, (!!Accepted/In press) Encyclopedia of Evolutionary Psychological Science. Shackelford, T. K. & Weekes-Shackelford, V. (red.). Springer International Publishing

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingBidrag till uppslagsverk/ordbokVetenskapligPeer review

Hamilton’s Rule

Hämäläinen, H-M., Tanskanen, A. O. & Danielsbacka, M. J. E., 2021, (!!Accepted/In press) Encyclopedia of Evolutionary Psychological Science. Shackelford, T. K. & Weekes-Shackelford, V. (red.). Springer International Publishing

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingBidrag till uppslagsverk/ordbokVetenskapligPeer review

Aktiviteter

Justifying and challenging digital surveillance after the Snowden revelations: an analysis of media and political debates in Finland

Risto Kunelius (Förhandsgranskare)
2918 → …

Aktivitet: ExaminationstyperFörhandsgranskare av doktorsavhandling

Human Development Report 2019: Launch Event

Anja Nygren (!!Speaker)
13 dec 2109

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Invited talk

TUTKAS: Onko oikeusvaltio kriisissä?

Jukka Kekkonen (Närvarande)
30 nov 2026

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

The Kettil Bruun Society's annual symposium 2021 (Evenemang)

Matilda Hellman (Styrelsemedlem), Pia Mäkelä (Styrelsemedlem), Thomas Karlsson (Styrelsemedlem), Anu Katainen (Styrelsemedlem), Helena Lohmann (Styrelsemedlem)
31 maj 20214 jun 2021

Aktivitet: MedlemskapstyperMedlemskap eller annan role i inhemsk/internationell kommitté, råd, styrelse

American Economic Association (AEA) Annual Meeting / Allied Social Science Associations (ASSA) Annual Meeting

Jorge Soria Ruiz-Ogarrio (Närvarande)
2 jan 20205 jan 2020

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Forskningsdatauppsättningar