Projekt per år
Internationellt och inhemskt samarbete
Personer
-
Anna Minerva Abdollahi
- Doctoral Programme in Population Health
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - doktorand
- Family nutrition and wellbeing
Person: U1 Undervisnings- och forskningspersonal, Doktorand
-
Maijaliisa Erkkola
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - professor, Titeln docent
- Teachers' Academy
- Family nutrition and wellbeing
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Population Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU, U4 Undervisnings- och forskningspersonal
-
Liisa Korkalo
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Stipendieforskare
- Family nutrition and wellbeing
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Population Health - Handledare för doktorandprogram
Person: gästforskare
-
Jelena Meinilä, Postdoctoral researcher
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Stipendieforskare, forskardoktor
- Family nutrition and wellbeing
- Doctoral Programme in Population Health - Handledare för doktorandprogram
- HUS Kvinnosjukdomar och förlossningar
Person: gästforskare, U2 Undervisnings- och forskningspersonal
-
FoodStep - a sustainable model for food services and early childhood education and care; Ruoka-askel - kestävä näkökulma ruokapalveluihin ja varhaiskasvatukseen
Erkkola, M., Korkalo, L., Meinilä, J., Walsh, H. M., Vepsäläinen, H., Skaffari, E. & Kinnunen, S. M.
01/02/2021 → 30/11/2024
Projekt: Forskningsprojekt
-
EIT FAN: EIT Food Accelerator Network programme
Tenkanen, M., Mattila, O., Kivelä, R. & Forsman, L. J.
01/01/2020 → 31/12/2022
Projekt: Annan projekt
-
PAMilaisten elämä - elämänkulku, työ ja elintavat
Erkkola, M., Nevalainen, J., Rahkonen, O., Jallinoja, P., Uusitalo, L. & Walsh, H. M.
01/01/2019 → …
Projekt: Forskningsprojekt
-
Kasvisruokavaliot ja lapsi
Korkalo, L., Suomalainen Wartiovaara, A., Hovinen, T. S., Erkkola, M., Freese, R. & Skaffari, E.
01/08/2017 → 31/12/2023
Projekt: Forskningsprojekt
-
LoCard - Health- and environment-related purchase behavior through loyalty card data
Erkkola, M., Fogelholm, M., Nevalainen, J., Saarijärvi, H., Vepsäläinen, H., Uusitalo, L., Kinnunen, S. M. & Meinilä, J.
01/12/2016 → 31/12/2022
Projekt: Forskningsprojekt
-
A Mobile App to Increase Fruit and Vegetable Acceptance Among Finnish and Polish Preschoolers: Randomized Trial
Vepsäläinen, H., Skaffari, E., Wojtkowska, K., Barlińska, J., Kinnunen, S. M., Makkonen, R. K., Heikkilä, M., Lehtovirta, M., Ray, C. M-L., Suhonen, E., Nevalainen, J., Sajaniemi, N. & Erkkola, M., 4 jan. 2022, I: JMIR mhealth and uhealth. 10, 1, 11 s., 30352.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil -
Asiakastiedosta tutkimusaineistoksi: kokemuksia ruokakaupan kanta-asiakasdatasta
Nevalainen, J., Saarijärvi, H., Fogelholm, M. & Erkkola, M., 14 jan. 2022, I: Alusta. Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden verkkolehti.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig
Öppen tillgång -
Eriarvoisuus lautasella, Sosiaalilääketieteellinen aikakauslehti, teemanumero
Erkkola, M. (red.), maj 2022, (!!In preparation)Forskningsoutput: Bok/rapport › Antologi eller special utgåva › Vetenskaplig › Peer review
-
Eriarvoisuus lautasella - Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden teemanumero
Erkkola, M. (red.), 20 maj 2022, (Sosiaalilääketieteellinen aikakauslehti)Forskningsoutput: Bok/rapport › Antologi eller special utgåva › Vetenskaplig › Peer review
-
Food insecurity among Finnish private service sector workers: validity, prevalence and determinants
Walsh, H. M., Nevalainen, J., Saari, T., Uusitalo, L., Näppilä, T., Rahkonen, O. & Erkkola, M., apr. 2022, I: Public Health Nutrition. 25, 4, s. 829-840 12 s., 1368980022000209.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil
Aktiviteter
-
Ilmasto ja ravitsemus – ruokakassit puntarissa
Maijaliisa Erkkola (Talare: Presentation)
9 feb. 2022Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen kevätseminaari 2022
Maijaliisa Erkkola (Medlem i organisationskommitté)
25 mars 2022Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Nutrition International Health promotion project
Maijaliisa Erkkola (Talare: Presentation)
27 apr. 2022Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Viikki Food Design Factory Opening
Maijaliisa Erkkola (Talare: Presentation)
21 apr. 2022Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Sustainable Science Days 2022
Maijaliisa Erkkola (Talare: Presentation)
19 maj 2022Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
Priser
-
Hammaslääkärilehden vuoden kirjoitus-palkinto
Erkkola, Maijaliisa (!!Recipient), 11 nov. 2021
Pris: Pris och hedersbetygelser
-
Tidningsurklipp
-
Mitä jos nakkipaketissa olisi punainen valo ja hedelmäpussi välkkyisi vihreää? – paneeli pohti, miten arjen jauhelihasankarit saa tekemään viisaita valintoja, Maaseudun Tulevaisuus
09/02/2022
1 objekt av Mediabevakning
Press/media: !!Press / Media
-
Pojat ja tytöt alkavat syödä erilaista ruokaa jo hyvin varhain, sanoo asiantuntija – ”Tälle ei ole perusteita”, haastattelu HS
06/02/2022
1 Mediabidrag
Press/media: !!Press / Media
-
Tutkimus kertoo: Monen vatsa kurnii palvelualojen tuloilla, haastattelu PAM tiedote
29/01/2022
1 Mediabidrag
Press/media: !!Press / Media
-
Moni tarttuu kaupassa jäävuorisalaattiin, vaikka siinä ei ole juuri ravintoaineita – Tämä salaattipohja on parempi valinta
27/01/2022
1 objekt av Mediabevakning
Press/media: !!Press / Media
-
Raskaana oleva saa nykyään eteensä yli 20 kohdan listan vältettävistä ruoka-aineista – ”Syömisestä stressaaminen voi olla haitallisempaa”, sanoo asiantuntija, haastattelu HS
21/01/2022
1 Mediabidrag
Press/media: !!Press / Media