Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Personer

Projekt 2003 2021

Publikationer 2000 2019

A Mad Tea Party: Interdisciplinary Communication within Scientific Teams

La Mere, K. M., Lehikoinen, A., Toikka, A., Eronen, J. T. & Kuikka, S., 12 sep 2019, (Insänt) I : One Earth.

Fil

Evaluating complex relationships between ecological indicators and environmental factors in the Baltic Sea: A machine learning approach

Lehikoinen, A. M., Olsson, J., Bergström, L., Bergstrom, U., Bryhn, A., Fredriksson, R. & Uusitalo, L., jun 2019, I : Ecological Indicators. 101, s. 117-125 9 s.

Fil

Extensive Coverage of Marine Mineral Concretions Revealed in Shallow Shelf Sea Areas

Kaikkonen, L., Virtanen, E. A., Kostamo, K., Lappalainen, J. & Kotilainen, A. T., 4 sep 2019, I : Frontiers in Marine Science. 6, 12 s., 541.

Forage Fish as Food: Consumer Perceptions on Baltic Herring

Pihlajamäki, M-E., Asikainen, A., Ignatius, S., Haapasaari, P. & Tuomisto, J., aug 2019, I : Sustainability. 11, 16, 16 s., 4298.

Aktiviteter 1999 2019

Marine Pollution Bulletin (Tidskrift)

Laura Kaikkonen (Referentgranskare)
2019 → …

Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbeteReferentgranskning av manuskript

The Baltic Seas International Maritime Conference - European Maritime Research from Adriatic to Baltic

Tuuli Parviainen (Talare: Presentation)
24 sep 201925 sep 2019

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

The question of framing in environmental impact assessments: evidence-based policy or policy based evidence?

Annukka Lehikoinen (!!Speaker)
9 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Environmental Science & Policy (Tidskrift)