Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Personer

Foto av Kirsi Jouppila
19952022

Projekt

Publikationer

Application of NIR imaging to the study of expanded snacks containing amaranth, quinoa and kañiwa

Ramos Diaz, J. M., Rinnan, Å. & Jouppila, K. L., mar 2019, I : LWT-Food Science and Technology. 102, s. 8-14 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Encapsulation of eugenol by spray-drying using whey protein isolate or lecithin: Release kinetics, antioxidant and antimicrobial properties

Talon, E., Lampi, A-M., Vargas, M., Chiralt, A., Jouppila, K. & Gonzalez-Martinez, C., 15 okt 2019, I : Food Chemistry. 295, s. 588-598 11 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Oxidative and physical stability of oil-in-water emulsions prepared with quinoa and amaranth proteins

Gurbuz, G., Kauntola, V., Diaz, J. M. R., Jouppila, K. & Heinonen, M., mar 2018, I : European Food Research and Technology. 244, 3, s. 469-479 11 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Sensory driven design of gluten-free quinoa licorice

Knaapila, A., Oksa, V. & Jouppila, K., 3 sep 2018.

Forskningsoutput: KonferensbidragPoster

Development of Extruded Shrimp-Corn Snack Using Response Surface Methodology

Topuz, O. K., Gokoglu, N., Jouppila, K. & Kirjoranta, S., mar 2017, I : Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences. 17, 2, s. 333-343 11 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Aktiviteter

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Besökande forskare), Kati Kristiina Katina (Besökande forskare), Kirsi Jouppila (Besökande forskare)
23 okt 201924 okt 2019

Aktivitet: Typer för besök till extern institutionAkademisk besök på annan institution

2nd Congress on Food Structure Design (FSD 2016), 26.-28.10.2016

Kirsi Jouppila (Medlem av vetenskaplig kommitté)
2015 → …

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Hasene Keskin

Kirsi Jouppila (Värd)
24 aug 201527 aug 2015

Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökareAkademiskt besök på HU

Emmanuelle Talón Argente

Kirsi Jouppila (Värd)
1 aug 201531 okt 2015

Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökareAkademiskt besök på HU

Rui Costa

Kirsi Jouppila (Värd)
10 jun 201414 jun 2014

Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökareAkademiskt besök på HU