Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Personer

Projekt 1980 2022

Publikationer 1982 2019

Application of NIR imaging to the study of expanded snacks containing amaranth, quinoa and kañiwa

Ramos Diaz, J. M., Rinnan, Å. & Jouppila, K. L., mar 2019, I : LWT-Food Science and Technology. 2019, 102, s. 8-14

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 aug 2019, I : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Dairy Intake and Body Composition and Cardiometabolic Traits among Adults: Mendelian Randomization Analysis of 182041 Individuals from 18 Studies

Mendelian Randomization Dairy Cons, CHARGE Consortium, Huang, T., Kahonen, M., Mikkilä, V., Havulinna, A. S., Viikari, J., Raitakari, O., Lehtimäki, T., Helminen, M. & Kanerva, N., jun 2019, I : Clinical Chemistry (Washington, DC). 65, 6, s. 751-760 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Effects of microbial transglutaminase treatment on physiochemical properties and emulsifying functionality of faba bean protein isolate

Liu, C., Damodaran, S. & Heinonen, I. M., jan 2019, I : LWT-Food Science and Technology. 99, s. 396-403 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Aktiviteter 1993 2019

Statement for the promotion to docent, Chalmers University of Technology

Maija Tenkanen (Deltagare)
11 jan 2019

Aktivitet: Andra aktivitetstyperAnnan

Speaker, 257th ACS National Meeting

Maija Tenkanen (!!Speaker)
31 mar 20194 apr 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Helsinki Health Week

Marina Heinonen (Närvarande)
20 jan 2019

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (!!Speaker)
9 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
3 apr 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Priser

Duodecim-lehden kirjoituspalkinto: Ruoan lisäaineet ja terveellisyys

Marina Heinonen (!!Recipient), 14 nov 2014

Pris: Pris och hedersbetygelser