Publikationer 1982 2020

Filter
Antologi eller special utgåva
2010

Book of Abstracts: 2nd International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages, 8-11.6.2010, Tampere, Finland

H. Salovaara, J. Loponen, P. Kanerva, T. Sontag-Strohm, S. Luoto (eds.) , jun 2010, 203 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

GF10 Second Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages, June 8–11, 2010 Tampere, Finland: [Book of Abstracts]

Salovaara, H. (red.), Loponen, J. (red.), Kanerva, P. (red.), Sontag-Strohm, T. (red.) & Luoto, S. (red.), 2010, Helsinki: Helsingin yliopisto, elintarvike- ja ympäristötiteiden laitos. 224 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

2007

Dietary fibre components and functions

Salovaara, H. (red.), Gates, F. (red.) & Tenkanen, M. (red.), 2007, Wageningen: Wageningen Academic Publishers. 345 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review