Forskningsprestation per år
Publikationer 1982 2020
Fermentation Biotechnology Applied to Cereal Industry By-Products: Nutritional and Functional Insights
Verni, M., Rizzello, C. G. & Coda, R., 12 apr 2019, I : Frontiers in nutrition. 6, 13 s., 42.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
How Dietary Intake Has Been Assessed In African Countries? A Systematic Review
Vila-Real, C., Pimenta-Martins, A., Gomes, A. M., Pinto, E. & Maina, H. N., 2018, I : Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 58, 6, s. 1002-1022 21 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Low-temperature long-time cooking of meat: Eating quality and underlying mechanisms
Dominguez-Hernandez, E., Salaseviciene, A. & Ertbjerg, P., 2018, I : Meat Science. 143, s. 104-113 10 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Rye and health - Where do we stand and where do we go?
Jonsson, K., Andersson, R., Knudsen, K. E. B., Hallmans, G., Hanhineva, K., Katina, K., Kolehmainen, M., Kyro, C., Langton, M., Nordlund, E., Laerke, H. N., Olsen, A., Poutanen, K., Tjonneland, A. & Landberg, R., sep 2018, I : Trends in Food Science & Technology. 79, s. 78-87 10 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Safety considerations of plant polysaccharides for food use: a case study on phenolic-rich softwood galactoglucomannan extract
Pitkänen, L. M., Heinonen, M. & Mikkonen, K. S., 2018, I : Food & Function. 9, s. 1931-1943 13 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Addressing the inter-individual variation in response to consumption of plant food bioactives: Towards a better understanding of their role in healthy aging and cardiometabolic risk reduction
Manach, C., Milenkovic, D., Van de Wiele, T., Rodriguez-Mateos, A., de Roos, B., Teresa Garcia-Conesa, M., Landberg, R., Gibney, E. R., Heinonen, M., Tomas-Barberan, F. & Morand, C., jun 2017, I : Molecular Nutrition & Food Research. 61, 6, 16 s., 1600557.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Nutritional Value of African Indigenous Whole Grain Cereals Millet and Sorghum
Vila-Real, C., Pimenta-Martins, A., Maina, H. N., Gomes, A. M. & Pinto, E., 26 aug 2017, I : Nutrition & food science international journal. 4, 1Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods – a review
Heiniö, R-L., Noort, M. W. J., Katina, K., Alam, S. A., Sozer, N., de Kock, H. L., Hersleth, M. & Poutanen, K., 2016, I : Trends in Food Science & Technology. 47, s. 25–38 14 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Bran bioprocessing for enhanced functional properties
Coda, R., Katina, K. K. & Rizzello, C. G., 2015, I : Current Opinion in Food Science. 1, s. 50-55 6 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Prospects of polysaccharide aerogels as modern advanced food materials
Mikkonen, K., Parikka, K., Ghafar, A. & Tenkanen, M., 2013, I : Trends in Food Science & Technology. 34, 2, s. 124-136 13 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
The extracellular phage-host interactions involved in the bacteriophage LL-H infection of Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis ATCC 15808
Munsch-Alatossava, P. & Alatossava, J. T., dec 2013, I : Frontiers in Microbiology. 4, December, 5 s., 408.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Sustainable food-packaging materials based on future biorefinery products: xylans and mannans
Mikkonen, K. & Tenkanen, M., 2012, I : Trends in Food Science & Technology. 28, 2, s. 90-102 13 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Enzymatic and physical modification of milk fat: A review
Kontkanen, H., Rokka, S., Kemppinen, A., Miettinen, H., Hellstrom, J., Kruus, K., Marnila, P., Alatossava, T. & Korhonen, H., 2011, I : International Dairy Journal. 21, 1, s. 3-13 11 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Protein oxidation in muscle foods: a review
Lund, M., Heinonen, M., Baron, C. & Estévez, M., 2011, I : Molecular Nutrition & Food Research. 55, 1, s. 83-95 13 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Conjugated linoleic acid (CLA) production by probiotics: a new hopeful option for production of functional cheese
Gursoy, O., Kinik, O. & Alatossava, T., 2005, I : Agro food industry hi-tech.. 16, 4, s. 15-17 3 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Degradation of HMW glutenins during wheat sourdough fermentations
Loponen, J., Mikola, M., Katina, K., Sontag-Strohm, T. & Salovaara, H., 2004, I : Cereal Chemistry. 81, 1, s. 87-93 7 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Viscosity of beta-glucan in oat products - Review Article
Anttila, H., Sontag-Strohm, T. & Salovaara, H., 2004, I : Agricultural and Food Science. 13, s. 80-87 8 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
Plant sterols: biosynthesis, biological function and their importance to human nutrition
Piironen, V., Lindsay, D. G., Miettinen, T., Toivo, J. & Lampi, A. M., 2000, I : Journal of the Science of Food and Agriculture. 80, s. 939-966 28 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
E-vitamiiniyhdisteet: tokoferolit ja tokotrienolit. Jokapäiväinen ruokamme: uutta tietoa ravintosisällöstä
Piironen, V., 1989, I : EKT-sarja. s. 821: 27-29Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review
HPLC in the Analysis of Tocopherols - a Brief Review
Lallukka, Y., Piironen, V. & Varo, P., 1982, I : EKT-sarja. s. 600: 97-116Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Vetenskaplig › Peer review