Organisationsprofil

Organisationsprofil

Un­der­stand­ing grain func­tion­al­ity for healthy and ap­peal­ing foods

 

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Personer

Inget foto av Outi Brinck

Outi Brinck

Person: M5 Stödspersonal for undervisning och forskning, HU

19872020
Foto av Rossana Coda

Rossana Coda

Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU, undervisnings- och forskningspersonal

20062021
Inget foto av Xin Huang

Xin Huang

Person: U2 Undervisnings- och forskningspersonal, HU, undervisnings- och forskningspersonal

20112021

Projekt

Publikationer

Elintarviketieteiden tutkinnot vs. maatalous- ja metsätieteiden tutkinnot: Kommentti tutkintonimikkeisiin

Salovaara, H., feb 2020, I : Alimenta. 113, 01-20, s. 32 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Waste bread recycling as a baking ingredient by tailored lactic acid fermentation

Immonen, M., Ndegwa, M. H., Wang, Y., Coda, R. & Katina, K., 4 maj 2020, I : International Journal of Food Microbiology.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Viscosity of beta-glucan from oat products at the intestinal phase of the gastrointestinal model

Mäkelä, N., Brinck, O. & Sontag-Strohm, T., mar 2020, I : Food Hydrocolloids. 100, 8 s., 105422.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 aug 2019, I : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Aktiviteter

Miksi kaura on nyt niin kovasti esillä? Töölön rotaryklubi

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
31 jan 2019

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (!!Speaker)
1 feb 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Besökande forskare), Kati Kristiina Katina (Besökande forskare), Kirsi Jouppila (Besökande forskare)
23 okt 201924 okt 2019

Aktivitet: Typer för besök till extern institutionAkademisk besök på annan institution

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (!!Speaker)
9 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Journal of Food Science and Technology (Tidskrift)

Noora Mäkelä (Referentgranskare)
2019 → …

Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbeteReferentgranskning av manuskript