Organisationsprofil

Organisationsprofil

Un­der­stand­ing grain func­tion­al­ity for healthy and ap­peal­ing foods

 

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Projekt 1977 2021

Publikationer 1975 2019

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 aug 2019, I : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Environmentally-compatible alkyd paints stabilized by wood hemicelluloses

Mikkonen, K. S., Kirjoranta, S., Xu, C., Hemming, J., Pranovich, A., Bhattarai, M., Peltonen, L., Kilpeläinen, P., Maina, N., Tenkanen, M., Lehtonen, M. & Willför, S., 16 mar 2019, I : Industrial Crops and Products. 133, s. 212-220

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Fermentation Biotechnology Applied to Cereal Industry By-Products: Nutritional and Functional Insights

Verni, M., Rizzello, C. G. & Coda, R., 12 apr 2019, I : Frontiers in nutrition. 6

Forskningsoutput: TidskriftsbidragÖversiktsartikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate

Xu, Y., Coda, R., Holopainen-Mantila, U., Laitila, A., Katina, K. & Tenkanen, M., jan 2019, I : Food Research International. 115, s. 191-199 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Influence of dextran synthesized in situ on the rheological, technological and nutritional properties of whole grain pearl millet bread

Wang, Y., Compaore-Sereme, D., Sawadogo-Lingani, H., Coda, R., Katina, K. & Maina, N. H., 1 jul 2019, I : Food Chemistry. 285, s. 221-230 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Aktiviteter 1991 2019

Miksi kaura on niin suosittu? Agroseniorit

Hannu Salovaara (!!Speaker)
7 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (!!Speaker)
1 feb 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (!!Speaker)
9 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Miksi kaura on nyt niin kovasti esillä? Töölön rotaryklubi

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
31 jan 2019

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks