Aktiviteter 1991 2019

Miksi kaura on nyt niin kovasti esillä? Töölön rotaryklubi

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
31 jan 2019

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (!!Speaker)
1 feb 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Journal of Food Science and Technology (Tidskrift)

Noora Mäkelä (Referentgranskare)
2019 → …

Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbeteReferentgranskning av manuskript

Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread

Rossana Coda (!!Speaker)
9 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Miksi kaura on niin suosittu? Agroseniorit

Hannu Salovaara (!!Speaker)
7 maj 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

New insights into oat beta-glucan functionality

Noora Mäkelä (!!Speaker)
18 jun 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Healthgrain Forum Symposium and Workshop

Elisa Arte (Närvarande)
17 jun 201918 jun 2019

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Kick-off seminar of SUSFOOD2 Cofunded Call Projects

Rossana Coda (Talare: Presentation)
24 okt 201825 okt 2018

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

AACC Internaional Annual Meeting 2018

Noora Mäkelä (Poster presentation)
21 okt 201823 okt 2018

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Miksi kaura on nyt niin esillä?

Hannu Salovaara (!!Speaker)
6 nov 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Amélioration des qualités organoleptiques d'un pain biologique par l'étude et l'optimisation de son levain

Rossana Coda (Opponent)
9 nov 2018

Aktivitet: ExaminationstyperOpponent i doktorsavhandling

Miksi kauraa?

Hannu Salovaara (!!Speaker)
11 okt 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Vuoden 1918 nälkä - viljan tuonnin loppuminen Venäjältä 1917

Hannu Salovaara (!!Speaker)
2 feb 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein

Elisa Arte (!!Speaker)
22 okt 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Besökande forskare), Kati Kristiina Katina (Besökande forskare)
17 jan 201818 jan 2018

Aktivitet: Typer för besök till extern institutionAkademisk besök på annan institution

Viljateknologien 28. Helmikollokvio 2018

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
2 feb 2018

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Oats in Food Industry in Finland

Hannu Salovaara (!!Speaker)
14 jun 201815 jun 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

31st EFFoST International Conference"Food Science and Technology Challenges for the 21st Century"

Rossana Coda (!!Speaker)
14 nov 201716 nov 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Viljan merkitys länsimaisen ihmisen ravitsemuksessa tulevaisuudessa

Hannu Salovaara (!!Speaker)
10 nov 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Invited talk

Use of sourdough made with dextran enriched faba bean flour for enhancing the baking properties of wheat bread

Yaqin Wang (!!Speaker)
8 okt 201711 okt 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Phytate protects cereal beta-glucan against oxidative degradation

Yujie Wang (!!Speaker)
13 nov 201715 nov 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

The protective role of phytate in the oxidative degradation of cereal beta-glucans

Yujie Wang (!!Speaker)
8 okt 201711 okt 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Viljelykierron monipuolistaminen gluteenittomilla kasveilla

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
10 mar 2017

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

Viljelykierron monipuolistaminen gluteenittomilla kasveilla: Satafood Kehittämisyhdistys ry

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
14 mar 2017

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

40 vuotta viljateknologian virkojen perustamisesta

Hannu Salovaara (!!Speaker)
3 feb 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Ruisleivästäkö gluteenitonta? Kaura ja härkäpapu, uudet superfoodit

Tuula Sontag-Strohm (!!Invited speaker)
10 maj 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

ICC-Austria Award for Wholegrain Research

Yujie Wang (Deltagare)
15 nov 2017

Aktivitet: Andra aktivitetstyperPris och hedersbetygelser - Pris och hedersbetygelser

Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?

Hannu Salovaara (!!Speaker)
14 mar 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Laskelma gluteenin saannista

Hannu Salovaara (!!Speaker), Tuula Stina Sontag-Strohm (!!Speaker)
24 feb 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Optimization of bioprocessing to improve protein solubilization and digestibility

Elisa Arte (!!Speaker)
8 okt 201711 okt 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Raisio Oyj:n Tutkimussäätiön seminaari

Tuula Sontag-Strohm (Talare: Presentation)
20 apr 2017

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

31st EFFoST International Conference

Chong Xie (Poster presentation)
13 nov 201716 nov 2017

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

Viljateknologien 27. Helmikollokvio

Hannu Salovaara (Ordförande i organisationskommitté)
3 feb 2017

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

THE ROLE OF PHYTATE IN THE KINETICS OF BETA-GLUCAN OXIDATIVE DEGRADATION

Yujie Wang (Handledare), Tuula Stina Sontag-Strohm (Bihandledare), Henry Ndegwa Maina (Bihandledare)
1 feb 20161 aug 2016

Aktivitet: ExaminationstyperHandledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)

Maataloustieteiden päivät 2016

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
12 jan 201613 jan 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT)

Hannu Salovaara (Närvarande)
23 sep 201624 sep 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

New plant protein foods - A PhD course

Hannu Salovaara (Talare: Presentation)
26 okt 201628 okt 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

The Food Factor

Rossana Coda (!!Speaker)
2 nov 2016

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

"New Plant Protein Foods",Graduate course of Doctoral Programme in Food Chain and Health

Tuula Sontag-Strohm (Ordförande i organisationskommitté), Frederick Lothrop Stoddard (Medlem i organisationskommitté)
26 okt 201629 okt 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

13th International Hydrocolloids Conference

Yujie Wang (Talare: Presentation)
16 maj 201620 maj 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

2nd Food Structure and Functionality Forum Symposium

Elisa Arte (Talare: Presentation)
28 feb 20162 mar 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangPublic Talks

Diarra Compaore

Ndegwa Maina (Värd)
21 nov 201612 feb 2017

Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökareAkademiskt besök på HU

13th International Hydrocolloids Conference

Noora Mäkelä (Poster presentation)
16 maj 201620 maj 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidant

Yujie Wang (Talare: Presentation)
5 jun 20167 jun 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Member of evaluation panel

Hannu Salovaara (Deltagare)
2016

Aktivitet: Andra aktivitetstyperTyper av övriga aktiviteter - Övrigt

Fu-Hung Hsieh

Tuula Sontag-Strohm (Värd)
24 okt 201630 okt 2016

Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökareAkademiskt besök på HU

Influence of oxidation and acid induced degradation on the properties of starch pastes and starch gels

Ndegwa Maina (!!Speaker)
16 maj 201620 maj 2016

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation