Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

• 2 Artikel
  • 1 Beställd rapport

Mennään tunteisiin – ja puhutaan niistä yksinkertaisilla sanoilla

Siiroinen, M., Tissari, H. & Vanhatalo, U., 2020, I : Kielikello. 1/2020

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Öppen tillgång

The Need for Research Infrastructures in the Social Sciences and Humanities at the University of Helsinki: Results of a survey for Principal Investigators

Huutoniemi, K. I. & Kajoskoski, T., 2 sep 2020, Helsinki: University of Helsinki. 96 s. (HSSH Reports and Working Papers; vol. 2020, nr. 1)

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Fil

“Something bad can now happen to me here”: Meaning components of emotion words

Vanhatalo, U., Tissari, H., Lilja, T., Vehkalahti, K. & Siiroinen, M., 2020, I : SKY Journal of Linguistics. 32, s. 145-179 25 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Fil

Aktiviteter

• 1 Medlemskap eller annan role i inhemsk/internationell kommitté, råd, styrelse