Projekt per år
Internationellt och inhemskt samarbete
Personer
-
Per Ertbjerg
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - universitetslektor
- Meat Science and Technology
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
Projekt
- 1 Aktiv
-
Leg4Life: Legumes for sustainable food system and healthy life
Pajari, A., Piironen, V., Vanhatalo, A., Simojoki, A., Jouppila, K., Kariluoto, S., Päivärinta, E., Konttinen, H., Hyytiäinen, K., Lombardini (former Lombardini-Riipinen), C., Lamminen, M., Alakukku, L., Chamlagain, B., Coda, R., Ertbjerg, P., Edelmann, M., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Itkonen, S., Katina, K., Knaapila, A., Kokkonen, T., Kuoppala, K., Lampi, A., Mäkelä, P., Nurmi, V., Ramos-Diaz, J. M., Salonen, A., Sandell, M., Sihvonen, M., Sontag-Strohm, T., Stoddard, F., Tenkanen, M. & Varmanen, P.
01/06/2019 → 31/08/2025
Projekt: Forskningsprojekt
-
Changes of Raw Texture, Intramuscular Connective Tissue Properties and Collagen Profiles in Broiler Wooden Breast during Early Storage
Zhu, X., Puolanne, E. & Ertbjerg, P., apr. 2023, I: Foods. 12, 7, 10 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgång -
Effects of Wooden Breast Syndrome in Broiler Chicken on Sarcoplasmic, Myofibrillar, and Connective Tissue Proteins and Their Association with Muscle Fiber Area
Li, B., Linden, J., Puolanne, E. & Ertbjerg, P., 7 sep. 2023, I: Foods. 12, 18Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgång -
Relationship between pre-rigor temperature of pork longissimus muscle, myofibril-bound calpain activity and protein degradation
Lyu, J., Puolanne, E. & Ertbjerg, P., apr. 2023, I: Meat Science. 198, 8 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil -
Current understanding on the role of proteolysis on meat quality
Ertbjerg, P., 2022, New aspects of meat quality: From genes to ethics. Purslow, P. (red.). 2 red. Elsevier, s. 95-114 20 s.Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandling › Kapitel › Vetenskaplig › Peer review
-
Effect of wooden breast degree on lipid and protein oxidation and citrate synthase activity of chicken pectoralis major muscle
Li, B., Dong, X., Puolanne, E. & Ertbjerg, P., 15 jan. 2022, I: LWT-Food Science and Technology. 154, 112884.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil
Aktiviteter
-
Zhen Zeng
Per Ertbjerg (Värd)
1 sep. 2015 → 31 aug. 2017Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökare › Akademiskt besök på HU
-
Francesca Soglia
Per Ertbjerg (Värd)
6 mars 2015 → 26 juni 2015Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökare › Akademiskt besök på HU
-
Hang Wang
Per Ertbjerg (Värd)
30 nov. 2014 → 30 nov. 2015Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökare › Akademiskt besök på HU
-
Opponent of doctoral dissertation
Per Ertbjerg (Opponent)
19 juni 2012Aktivitet: Examinationstyper › Opponent i doktorsavhandling
-
International Congress on Meat Science and Technology
Per Ertbjerg (Poster presentation)
12 aug. 2012 → 17 aug. 2012Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium