Forskningsprogrammet för molekylära och integrativa biovetenskaper

• Finland

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Projekt 1997 2021

Publikationer 1974 2019

A 2.8-Angstrom-Resolution Cryo-Electron Microscopy Structure of Human Parechovirus 3 in Complex with Fab from a Neutralizing Antibody

Domanska, A., Flatt, J. W., Jukonen, J., Geraets, J. & Butcher, S. J., feb 2019, I : Journal of Virology. 93, 4, 12 s., e01597-18.

Fil

A beta2-Integrin/MRTF-A/SRF Pathway Regulates Dendritic Cell Gene Expression, Adhesion, and Traction Force Generation

Guenther, C., Faisal, I., Uotila, L., Llort Asens, M., Harjunpää, H., Savinko, T., Öhman, T., Yao, S., Moser, M., Morris, S. W., Tojkander, S. & Fagerholm, S., 28 maj 2019, I : Frontiers in Immunology. 10, 13 s., 1138.

Fil

Adenovirus flow in host cell networks

Flatt, J. W. & Butcher, S. J., feb 2019, I : Open biology. 9, 2, 11 s., 190012.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragÖversiktsartikelVetenskapligPeer review

Fil

Analysis of spounaviruses as a case study for the overdue reclassification of tailed phages

Barylski, J., Enault, F., Dutilh, B. E., Schuller, M. B. P., Edwards, R. A., Gillis, A., Klumpp, J., Knezevic, P., Krupovic, M., Kuhn, J. H., Lavigne, R., Oksanen, H. M., Sullivan, M. B., Jang, H. B., Simmonds, P., Aiewsakun, P., Wittmann, J., Tolstoy, I., Brister, J. R., Kropinki, A. & 1 andraAdriaenssens, E. M., 2019, I : Systematic Biology. syz036.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

An animal model of cutaneous cyst development enables the identification of three QTLs including the homologue of a human locus (TRICY1)

Cosgarea, I., Koelsch, B., Fischer, C., Griewank, K. G., van den Berg, L., Kutritz, A., Schadendorf, D. & Kindler-Röhrborn, A., 27 apr 2019, I : Journal of Investigative Dermatology.

Aktiviteter 1974 2100

Viruses (Tidskrift)

Giuseppe Balistreri (Referentgranskare)
16 jul 2100