Publikationer 1971 2019

Filter
Bok
2018
Öppen tillgång
Fil

Yrittäjyyskasvatus osana oppilaitosten innovaatiotoimintaa: SHAKE – innovaatiokokeilujen uusi malli.

Kantanen, M. (red.), Hytinkoski, P. A. (red.) & Wickström, M. (red.), 2018, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. 76 s. (XAMK kehittää; nr. 43)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Öppen tillgång
2017

Co-operative Studies in Education Curricula: New Forms of Learning and Teaching

Henry, H. (red.), Hytinkoski, P. (red.) & Klen, T. (red.), 2017, 300 red. Mikkeli: Ruralia-instituutti. 143 s. (Publications/University of Helsinki Ruralia Institute; nr. 35)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Principles of European Cooperative Law: Principles, Commentaries and National Reports

Fajardo, G., Fici, A., Henry, H. C. K., Hiez, D., Meira, D., Muncner, H-H. & Snaith, I., 2017, Cambridge: Intersentia. 721 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

2016

Parasta ruokaa - hyvää elämää: visio tulevaisuuden ruokajärjestelmästä

Haaranen, T., Hagelberg, E., Heinonen, S., Helenius, J. P., Joona, J., Koppelmäki, K., Lindström, K., Mattila, H., Mattila, T. J., Nikkilä, L-E., Tapio-Biström, M-L. & Veistola, T., 29 mar 2016, Ruokavisio group. 14 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Öppen tillgång
Fil

Työtä luonnon parissa - maatilan ympäristönhoito ja ekologinien infrastruktuuri

Piirainen, A., 29 jan 2016, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 63 s. ( Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 155)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

2015

Turvallinen kasvistuote: Opas riskinarviointiin ja tuoteturvallisuuden hallintaan kasvisten alkutuotannossa

Piirainen, A. K., Tuominen, S. R. H., Lehesvaara, M., Seppäläinen, S. & Taulavuori, T., 29 jun 2015, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 142 s. ( Raportteja; nr. 152)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

2013

Energiaomavarainen maatila

Iivonen, S., Jäppinen, E., Laihanen, M., Luste, S., Nykänen, A., Ranta-Korhonen, T., Seppäläinen, S., Seuri, P., Soininen, H., Tontti, T. & Väisänen, H-M., 2013, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 94 s. (Julkaisuja; nr. 29)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Guide de législation coopérative

Henrÿ, H. C. K., 2013, 3. red. Geneva: International Labour Office. 154 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

2012

Guidelines for Cooperative Legislation

Henry, H. C. K., 2012, 3rd revised edition red. Genève: International Labour Organization. 135 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

HeVi-tuottajan GLOBAL G.A.P. - opas

Rautio, E. (red.), Piirainen, A. K. (red.) & Lassheikki, K. (red.), jan 2012, 149 s. (Puutarhaliiton julkaisuja)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Luonnonmukainen maatalous

Rajala, J. A., Mynttinen, R. A., Schepel, I., Koskimies, H., Piirainen, A., Leskinen, M., Roiha, U., Suokas, B., Dredge, K., Koikkalainen, K., Kottila, M-R., Terhemaa, P. & Heinonen, S., 2012, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 494 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskaplig

Öppen tillgång

Mikkeli 2020

Hyyryläinen, T. & Kaipainen, R. (red.), 17 feb 2012, Mikkeli: Helsingin yliopisto. 22 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Vihannesviljelyn taloudellisen kannattavuuden kehittäminen tautien ja lannoituksen hallinnalla

Tuomola, J., Avikainen, H., Iivonen, S., Kivijärvi, P., Hao-Xi, L., Piirainen, A. & Pirhonen, M., 2012, Helsinki: Ruralia-instituutti. 45 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 80)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
2011

Aina Erinomaista Etelä-Savosta: Herkullisia reseptejä

Alatalo, R., Tuominen, R., Mäkinen-Hankamäki, S. & Hytönen, A-M., aug 2011, 20 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Erinomaista Etelä-Savosta: Lähiruokaopas

Tuominen, R. & Mäkinen-Hankamäki, S., 2011, 80 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Kylätoiminnan tila 2010

Hyyryläinen, T., Katajamäki, H., Piispanen, S., Pylkkänen, P. & Rouhiainen, V., 2011, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 71 s. (Ruralia-instituutti, tutkimuksia; nr. 22)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
2010

Askeleita vastuullisuuteen: esimerkkejä vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä pk-yrityksissä.

Törn, A., Ekonen, M., Pyykkönen, R., Timonen, J. & Teriö, J., 2010, Jyväskylä: Jyväskylän ammattikorkeakoulu. 68 s. (Jyväskylän ammattikorkekoulun julkaisuja; vol. 2010, nr. 113)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Education about organic food and sustainability in Denmark, Finland, Italy and Norway: Findings from the iPOPY project

Roos, G. & Mikkola, M., 2010, Oslo: SIFO - National Institute for Consumer Research. 137 s. (Project Report; nr. 9)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Kehittäjät kumppanuuspolulla: Ekoneumin 10 vuotta

Mäkinen-Hankamäki, S. (red.), 2010, Ruralia-instituutti. 68 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Maaseutupolitiikan YTR: Itsearviointitutkimus 2010

Hyyryläinen, T., 2010, Helsinki: Ruralia-instituutti. 36 s. (Ruralia-instituutti, Julkaisuja; vol. 2010, nr. 20)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Overview on different sterilization techniques for baby food

Särkkä-Tirkkonen, M., Väisänen, H-M., Beck, A., Kretschmar, U. & Kathrin, S., 2010, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 21 s. (Reports; nr. 60)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Tutkimuksella tuloksiin: Etelä-Savon elintarvikealan tutkimusstrategia 2010-2015

Mäkinen-Hankamäki, S., 2010, Mikkeli: Ekoneum ry. 22 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Yhteisötalous yrittäjyyden uusien muotojen kasvualustana maaseudulla

Köppä, T., 2010, Seinäjoki: Ruralia-instituutti. 37 s. (Raportteja; nr. 69)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
2009

Aina -erinomaista Etelä-Savosta: Herkullisia reseptejä

Timo Leso, Raija Alatalo, 2009, 20 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Eteläsavolaisten vapaa-ajan asukkaiden muuttuvat palvelutarpeet

Rantanen, M., Rouhiainen, V., Särkkä-Tirkkonen, M. & Väisänen, H-M., 2009, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 72 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 40)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Jatkuuko yrittäminen? kartoitus Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus Dynamon asiakkaiden yritystoiminnasta

Kaipainen, R., 2009, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 32 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 45)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Maaseutu - väliinputoajasta vastuunkantajaksi: maaseutupolitiikan itsenäistyminen alue- ja maatalouspolitiikan puristuksessa

Uusitalo, E., 2009, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 311 s. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 17)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Oppisopimus korkea-asteen koulutukseen Etelä-Savossa: alueellinen selvitys elinkeinoelämän valmiuksista korkea-asteen oppisopimuskoulutukseen

Helama, H. & Piispanen, S., 2009, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 31 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 44)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Sakha Ynaga: Cattle of the Yakuts

Granberg, L. (red.), Soini, K. (red.) & Kantanen, J. (red.), 2009, [Helsinki: Suomalainen Tiedeakatemia. 218 s. (Suomalaisen tiedeakatemian toimituksia; nr. 355)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

2008

Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods

Ölmez, H., Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M. & Kretzschmar, U., 2008, Frick: Research Institute of Organic Agriculture. 73 s. (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; nr. 13)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Organic and conventional public food procurement for youth in Finland

Mikkola, M., 2008, Ås: Bioforsk. 24 s. (iPOPY discussion paper; nr. 2/2008)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Ulkoilun hyödyt ja haasteet: teoriaa ja käytöntöjä nautojen ulkoilusta : opas

Holma, U., 2008, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 40 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Ympäristön tila ja suojelu Suomessa: (uudistettu versio vuonna 2003 julkaistusta kirjasta)

Hakala, H. & Lyytimäki, J., 2008, Gaudeamus Helsinki University Press. 447 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Ympäristöturpeet ja niiden käyttö

Iivonen, S., 2008, [Mikkeli]: Ruralia-instituutti. 60 s. (Raportteja / Ruralia-instituutti; nr. 32)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
2007

Elintarvikkeiden logistiikka Suomesta Pietariin

Väisänen, H-M. & Särkkä-Tirkkonen, M., 2007, Mikkeli: Mikkelin ammattikorkeakoulu. 32 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Kehittämiskulttuurit toimintaryhmissä ja seudullisissa elinkeino-organisaatioissa

Nousiainen, M. & Hyyryläinen, T., 2007, [Mikkeli]: Ruralia-instituutti.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Seurakunnat maaseudun kehittäjinä: uskonto paikallistason vuorovaikutuksessa

Pesonen, H. & Vesala, K. M., 2007, Tampere: Kirkon tutkimuskeskus. 137 s. (Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisuja)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Väline vai itseisarvo? tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena

Vainio, A., Kauppinen, T., Valros, A., Raussi, S. & Vesala, K. M., 2007, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 54 s. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 10)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

2006

Paikallinen ruokajärjestelmä: ympäristö- ja talousvaikutuksia sekä oppimishaasteita

Seppänen, L., Aro-Heinilä, E., Helenius, J., Hietala-Koivu, R., Ketomäki, H., Mikkola, M., Risku-Norja, H., Sinkkonen, M. & Virtanen, H., 2006, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 115 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 9)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

2005

Hyvinvoiva tuotantoeläin

Valros, A., Teräväinen, H. & Helin, J., 2005, [Vantaa]: ProAgria maaseutukeskusten liitto. 94 s. (Maaseutukeskusten liiton julkaisuja; nr. nro 1014)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokAllmänheten

Luomuviljelyn suunnittelu Työkirja

Rajala, J. A., 2005, Mikkeli: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli. 105 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Luomuviljelyn suunnittelu Työohjeita

Rajala, J. A., Asikainen, A., Auranen, J. & Neuvonen, E., 2005, Mikkeli: Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli. 244 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

2002

Luomuelintarvikkeiden jatkojalostus

Väisänen, H-M., 2002

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell