Publikationer 1971 2019

Filter
Konferensartikel
2012

Green connections and emotional wellbeing: Sustainability as a factor of occupational (dis)satisfaction in catering.

Mikkola, M. & Post, A., 2012, I : Proceedings in Food System Dynamics. 2012, s. 511-529 19 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragKonferensartikelVetenskapligPeer review

2007

Anti-adhesion activity of berries and berry juices against the serious pathogens Neisseria meningitidis, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus agalactiae, and Streptococcus suis

Toivanen, M., Pyykönen, S., Ïuricová, J., Loimaranta, V., Haaaja, S., Finne, J. G., Lapinjoki, S. & Tikkanen-Kaukanen, C. A., 2007, I : Planta Medica. 1, s. 9 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragKonferensartikelVetenskapligPeer review

1993

Galα1–4Gal-specific cell binding activity in Streptococcus suis

Haataja, S., Tikkanen, K. & Finne, J. G., 1993, I : Glycoconjugate Journal. 10, s. 290 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragKonferensartikelVetenskapligPeer review

Isolation of a Blood Group P Binding Adhesin from Streptococcus suis.

Tikkanen, K., Haataja, S. & Finne, J. G., 1993, I : Glycoconjugate Journal. 10, s. 269

Forskningsoutput: TidskriftsbidragKonferensartikelVetenskapligPeer review