Tracers in Molecular Imaging (TRIM)

• PL 55 (A. I. Virtasen aukio 1)

00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Finland

Organisationsprofil

Radiopharmaceutical Chemistry research group at the Radiochemistry Unit, Department of Chemistry.

Vetenskapsgrenar

• 116 Kemi

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer

Comparison of clinically relevant oncolytic virus platforms for enhancing T-cell therapy of solid tumors

Cervera-Carrascon, V., Quixabeira, D. C. A., Havunen, R., Santos, J. M., Kutvonen, E., Clubb, J. H. A., Siurala, M., Heiniö, C., Zafar, S., Koivula, T., Lumen, D., Vaha, M., Garcia-Horsman, A., Airaksinen, A. J., Sorsa, S., Anttila, M., Hukkanen, V., Kanerva, A. & Hemminki, A., 26 jun 2020, I : Molecular Therapy - Oncolytics. 17, s. 47-60 14 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
Öppen tillgång
Fil

Multimodality labeling strategies for the investigation of nanocrystalline cellulose biodistribution in a mouse model of breast cancer

Sarparanta, M., Pourat, J., Carnazza, K. E., Tang, J., Paknejad, N., Reiner, T., Kostiainen, M. A. & Lewis, J. S., jan 2020, I : Nuclear Medicine and Biology. 80-81, s. 1-12 12 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Hunter College of the City University of New York

Mirkka Sarparanta (Besökande forskare)

14 jan 201914 jul 2019