Elfing, S., Hakkarainen, K.,
Heinonen, M. L.,
Karikoski, N. P.,
Kilpinen, T. S.,
Koskinen, H. S., Lasonen, R. M.,
Laurila, H. P.,
Moisander, A.-M.,
Mustonen, E. A. I.,
Mykkänen, A. K.,
Mölsä, S. H.,
Niinistö, K. E.,
Nordgren, H. S.,
Oliviero, C.,
Peltoniemi, O. A. T., Pietilä, E. M., Pohjola, L. K.,
Pyörälä, S. H. K. &
Rantala, M. H. J. & 20 andra,
Rautala, H. V. I., Saijonmaa-Koulumies, L. E., Seppänen, R. T. K., Sillanpää, H. H., Simojoki, H. K., Spillmann, T., Viitanen, S. J., Vapaavuori, O. M. I., Thomson, H. K., Westermarck, E., Kauko, L., Kuntsi-Vaattovaara, H., Laaksonen, I., Moisander-Jylhä, A.-M., Penttilä, M., Rantanen, V., Räihä, M., Schildt, K., Sillanpää, H. & Viitanen, M.,
2016, Helsinki:
Finnish Food Safety Authority Evira.
48 s.Forskningsoutput: Bok/rapport › Bok › Professionell