Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap
  • 116 Kemi

Publikationer

Protein–Tannin Interactions of Tryptic Digests of α-Lactalbumin and Procyanidins

Wang, B. & Heinonen, M., 11 jan 2017, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65, 1, s. 148-155 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Protein-Phenolic Interaction of Tryptic Digests of beta-Lactoglobulin and Cloudberry Ellagitannin

Wang, B., Koivumaki, T., Kylli, P., Heinonen, M. & Poutanen, M., 2014, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62, 22, s. 5028-5037 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Protein-phenolic interaction of betalactoglobulin peptides and ellagitannins

Wang, B., 2012, 68 s.

Forskningsoutput: AvhandlingMagisteruppsatsAvhandlingar

Aktiviteter

  • 6 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
  • 2 !!Oral presentation
  • 1 Pris och hedersbetygelser - Pris och hedersbetygelser

WHEY PROTEIN INTERACTIONS WITH BERRY TANNIN

Bei Wang (!!Speaker)
5 okt 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Novel Ingredients - Processed for Novel Nutrition

Bei Wang (Närvarande)
12 dec 201616 dec 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

New Plant Protein Foods

Bei Wang (Närvarande)
26 okt 201628 okt 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Dairy protein interactions with berry tannin

Bei Wang (!!Speaker)
16 maj 2016

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

FOOD PROTEINS: Significance, Reactions and Modifications

Bei Wang (Närvarande)
26 sep 201630 sep 2016

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium