Forskningsresultat per år
Forskningsresultat per år
PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)
00014
Finland
PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), A4021
HELSINGIN YLIOPISTO
Finland
Forskningsoutput per år
Microbial spoilage of foods. Shelf-life of foods.
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandling › Kapitel › Professionell
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Heinonen, M., Mikkonen, K. S., Sandell, M., Piironen, V., Katina, K., Tenkanen, M., Jouppila, K., Koivula, H., Pajari, A., Björkroth, J., Maunula, L., Säde, E., Mäkelä, J. & Niva, M.
01/12/2020 → 30/11/2021
Projekt: Annan projekt
Riikka Keto-Timonen (Handledare), Riikka Keto-Timonen (Direktör) & Elina Säde (Bihandledare)
Aktivitet: Examinationstyper › Handledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)
Riikka Keto-Timonen (Handledare) & Elina Säde (Direktör)
Aktivitet: Examinationstyper › Handledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)
Elina Säde (Direktör) & Riikka Keto-Timonen (Bihandledare)
Aktivitet: Examinationstyper › Handledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)
Elina Säde (Handledare) & Per Johansson (Handledare)
Aktivitet: Examinationstyper › Handledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)
Elina Säde (Handledare) & Elina Jääskeläinen (Handledare)
Aktivitet: Examinationstyper › Handledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)