Foto på Fabio Valoppi
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

20162020
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer 2018 2019

Centrifugal fractionation of softwood extracts improves biorefinery workflow and yields functional emulsifiers

Valoppi, F., Lahtinen, M., Bhattarai, M., Kirjoranta, S., Juntti, V., Peltonen, L., Kilpeläinen, P. O. & Mikkonen, K. S., 1 aug 2019, I : Green Chemistry.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Revealing the role of phenolic residues co-extracted with hemicelluloses as emulsion stabilizers

Lahtinen, M., Valoppi, F., Juntti, V., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., 2019.

Forskningsoutput: KonferensbidragSammanfattningForskningPeer review

Spruce galactoglucomannan-stabilized emulsions as essential fatty acid delivery systems for functionalized drinkable yogurt and oat-based beverage

Valoppi, F., Maina, N., Allen, M., Miglioli, R., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., jul 2019, I : European Food Research and Technology. 245, 7, s. 1387-1398 12 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

The role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Bhattarai, M., Valoppi, F., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., 11 jun 2019, 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Combined high-power ultrasound and high-pressure homogenization nanoemulsification: The effect of energy density, oil content and emulsifier type and content

Calligaris, S., Plazzotta, S., Valoppi, F. & Anese, M., 2018, I : Food Research International. 107, s. 700-707 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Projekter 2016 2020

Aktiviteter 2018 2019

  • 2 Redaktör för vetenskaplig tidskrift

MethodsX (Tidskrift)

Fabio Valoppi (Medlem i redaktionell ledning)
1 apr 2019

Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbeteRedaktör för vetenskaplig tidskrift

Journal of Nutrition, Food Research and Technology (Tidskrift)

Fabio Valoppi (Medlem i redaktionell ledning)
1 jan 2018

Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbeteRedaktör för vetenskaplig tidskrift