Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Information om forskning och undervisning

I investigate the concept and significance of digital cultural heritage, from the point of view of teachers and students at school, by observing and inquiring about their practices using digital resources. I am a doctoral student in ethnology with a background on media studies. Affiliated to digital humanities.

Utbildning / akademisk kvalifikation

European Media Studies, Master of Arts, University of Potsdam

Vetenskapsgrenar

• 6160 Övriga humanistiska vetenskaper

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

• 3 Artikel
  • 1 Beställd rapport
  • 1 Konferensbidrag
  • 1 Konferensartikel

Track Changes: Reflecting on a Transforming World: 14th Congress of SIEF in Santiago de Compostela, Spain, 14–17 April 2019

Matres, I. & Pohtinen, J., 2019, I : Ethnologia Fennica. 46, s. 158-161 4 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskaplig

Fil

A long way? Introducing digitized historical newspapers in school, a case study from Finland

Matres Garcia del Pino, I., 28 jun 2018, I : Seminar.net. 14, 1, s. 46-61 19 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

In Between Research Cultures: The State of Digital Humanities in Finland

Tolonen, M. S., Matres, I. & Oiva, M., 5 jul 2018, I : Informaatiotutkimus. 37, 2, s. 37-61 25 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Fil

Current efforts, perspectives and challenges related to Digital Humanities in Nordic countries

Golub, K., Milrad, M., Ping Huang, M., Tolonen, M., Matres, I. & Bergsland, A., 2017, Extended Papers of the International Symposium on Digital Humanities (DH 2016). Golub, K. & Milrad, M. (red.). University of Aachen, s. 169-177 9 s. (CEUR Workshop Proceedings; nr. 2021).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Aviisi - Evaluation report

Matres, I., 28 okt 2016, Kansalliskirjasto.

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapport

• 2 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
  • 2 !!Oral presentation

A long way? Introducing digitized historic newspapers in school, a case study from Finland