Foto av Jose Martin Ramos-Diaz

Jose Martin Ramos-Diaz

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

20122020

Research output per year

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer

  • 8 Artikel
  • 1 Konferensbidrag
  • 1 Doktorsavhandling
  • 1 Magisteruppsats

Application of NIR imaging to the study of expanded snacks containing amaranth, quinoa and kañiwa

Ramos Diaz, J. M., Rinnan, Å. & Jouppila, K. L., mar 2019, I : LWT-Food Science and Technology. 102, s. 8-14 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Oxidative and physical stability of oil-in-water emulsions prepared with quinoa and amaranth proteins

Gurbuz, G., Kauntola, V., Diaz, J. M. R., Jouppila, K. & Heinonen, M., mar 2018, I : European Food Research and Technology. 244, 3, s. 469-479 11 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Preliminary investigation on the influence of heat treatment and storage time on the aroma of faba beans (Vicia faba)

Ramos Diaz, J., Suvanto, S., Forsten, E. & Seppä, L., apr 2016, I : Catedra Villarreal. 4, 1, s. 11-24 13 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Projekter

Priser

Award for outstanding research performance

Jose Martin Ramos-Diaz (!!Recipient), 2012

Pris: Pris och hedersbetygelser

Elsevier and ISEKI_Food Award

Jose Martin Ramos-Diaz (!!Recipient), maj 2014

Pris: Pris och hedersbetygelser