Foto på Jose Martin Ramos-Diaz

Jose Martin Ramos-Diaz

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

Accepterar forskarstudenter

20122019
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Keywords

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer 2012 2019

  • 8 Artikel
  • 1 Konferensbidrag
  • 1 Doktorsavhandling
  • 1 Magisteruppsats

Application of NIR imaging to the study of expanded snacks containing amaranth, quinoa and kañiwa

Ramos Diaz, J. M., Rinnan, Å. & Jouppila, K. L., mar 2019, I : LWT-Food Science and Technology. 2019, 102, s. 8-14

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Oxidative and physical stability of oil-in-water emulsions prepared with quinoa and amaranth proteins

Gurbuz, G., Kauntola, V., Diaz, J. M. R., Jouppila, K. & Heinonen, M., mar 2018, I : European Food Research and Technology. 244, 3, s. 469-479 11 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Preliminary investigation on the influence of heat treatment and storage time on the aroma of faba beans (Vicia faba)

Ramos Diaz, J., Suvanto, S., Forsten, E. & Seppä, L., apr 2016, I : Catedra Villarreal. 4, 1, s. 11-24 13 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Projekter 2014 2019

Priser

Award for outstanding research performance

Jose Martin Ramos-Diaz (!!Recipient), 2012

Pris: Pris och hedersbetygelser

Elsevier and ISEKI_Food Award

Jose Martin Ramos-Diaz (!!Recipient), maj 2014

Pris: Pris och hedersbetygelser