Inget foto på Jutta Johanna Varis

Jutta Johanna Varis

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

20172019
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer 2017 2019

Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs

Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V., jul 2019, I : European Food Research and Technology. 245, 7, s. 1507-1518 12 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Improvement of the protein quality of wheat bread through faba bean sourdough addition

Coda, R., Varis, J., Verni, M., Rizzello, C. G. & Katina, K., 1 sep 2017, I : LWT-Food Science and Technology. 82, s. 296-302 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review