Projekt per år
Projekter
Sökresultat
-
Aktiv
FOODNUTRI: Climate smart food and nutrition research infrastructure
Heinonen, M., Mikkonen, K. S., Sandell, M., Piironen, V., Katina, K., Tenkanen, M., Jouppila, K., Koivula, H., Pajari, A., Björkroth, J., Maunula, L., Säde, E., Mäkelä, J. & Niva, M.
01/12/2020 → 30/11/2021
Projekt: Annan projekt
-
InnoFoodAfrica: Locally-driven co-development of plant-based value chains towards more sustainable African food system with healthier diets and export potential
Maina, N., Fogelholm, M., Stoddard, F., Katina, K., Coda, R., Lehtinen, P. & Belachew, K.
01/08/2020 → 31/07/2023
Projekt: Forskningsprojekt
-
“Improvement of bread sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
01/07/2020 → 30/06/2021
Projekt: Forskningsprojekt
-
Leg4Life: Legumes for sustainable food system and healthy life
Pajari, A., Piironen, V., Vanhatalo, A., Simojoki, A., Jouppila, K., Kariluoto, S., Päivärinta, E., Konttinen, H., Hyytiäinen, K., Lombardini (former Lombardini-Riipinen), C., Lamminen, M., Alakukku, L., Chamlagain, B., Coda, R., Ertbjerg, P., Edelmann, M., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Itkonen, S., Katina, K., Knaapila, A., Kokkonen, T., Kuoppala, K., Lampi, A., Mäkelä, P., Nurmi, V., Ramos-Diaz, J. M., Salonen, A., Sandell, M., Sihvonen, M., Sontag-Strohm, T., Stoddard, F., Tenkanen, M. & Varmanen, P.
01/06/2019 → 31/08/2022
Projekt: Forskningsprojekt
-
POWERGRAIN: Superior grain safety with designed mycotoxin binding properties
Maina, N., Katina, K., Coda, R., Koivula, H. & Lee, Y.
01/01/2019 → 31/12/2022
Projekt: Forskningsprojekt
-
Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)
Coda, R., Katina, K., Maina, N. & Knaapila, A.
01/04/2018 → 31/03/2021
Projekt: Forskningsprojekt