20042020

Forskningsoutput per år

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Aktiviteter

Filter
!!Oral presentation

Speaker: Active polysaccharide aerogels for extending the shelf-life of fresh plant products

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
18 feb 202020 feb 2020

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: Sensory profile of spruce galactoglucomannans and birch glucuronoxylans in food

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
3 apr 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: The 6th EPNOE International Polysaccharide Conference

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
21 okt 201925 okt 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: Safety considerations of softwood galactoglucomannans in food use

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
21 mar 2018

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Puusta ruokaan: biohajoavia pakkauksia ja stabilointiaineita

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
23 sep 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: Innovations in Food Science and Technology

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
10 maj 201712 maj 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Invited speaker: Arktiset Aromit Workshop 4. Elintarvikepakkaukset ja -materiaalit nyt ja tulevaisuudessa

Kirsi S. Mikkonen (!!Invited speaker)
17 jan 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation

Speaker: Wood hemicelluloses act as efficient physical and oxidative emulsion stabilizers

Kirsi S. Mikkonen (!!Speaker)
22 aug 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation