Foto på Kristiina Janhonen
  • PL 8 (Siltavuorenpenger 10), 310

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Finland

  • PL 8 (Siltavuorenpenger 10)

    00014

    Finland

20052020
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer 2009 2020

Filter
Artikel
2020

Knitting Noodles: Creating a Playworld for Craft through Unconventional Material Experimentation.

Kouhia, A. & Janhonen, K., 2020, (!!Accepted/In press) I : International journal of play. 2020

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

2018

Informal learning and food sense in home cooking

Janhonen, K., Torkkeli, K. & Mäkelä, J., 1 nov 2018, I : Appetite. 130, s. 190-198 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2017

Nuorten ruokakasvatus eri kentillä – kohti vahvempaa yhteistyötä!

Janhonen, K. & Kauppinen, E., 2017, I : Näkökulma-kirjoitussarja. 2017, 45, 5 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Öppen tillgång
Fil

Ruoanlaiton trampoliini

Janhonen, K. & Torkkeli, K., 7 sep 2017, I : Kotitalous. 80, 3, s. 10-11 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

The roles of humour and laughter in youth focus groups on school food

Janhonen, K., 2017, I : Journal of youth studies. 20, 9, s. 1127-1142 16 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

YouTube nuorten vertaisoppimisen ja toimijuuden areenana: verkkoetnografin näkökulma

Janhonen, K., 15 nov 2017, I : Näkökulma-kirjoitussarja. 2017, 46, 5 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Öppen tillgång
2016

Adolescents' school lunch practices as an educational resource

Janhonen, K. H., Mäkelä, J. & Palojoki, P., apr 2016, I : Health Education. 116, 3, s. 292 - 309 18 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Ruokakasvatus, kouluruokailu ja nuorten ruokakulttuuri

Janhonen, K., dec 2016, I : Ympäristö ja terveys. 47, 6, s. 52-56 5 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Ruokataju on omakohtaista ymmärrystä ruokavalinnoista

Janhonen, K., Kauppinen, E., Mäkelä, J. & Palojoki, P., maj 2016, I : Kotitalous. 79, 2, s. 30-31 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Öppen tillgång

Uusi opetussuunnitelma mahdollistaa kouluruokailun kehittämisen yhdessä oppilaiden kanssa

Janhonen, K., 2016, I : Kotitalous. 80, 3, s. 6-7 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2015
2014

Kumiperunan lyhyt historia

Janhonen, K., 11 dec 2014, I : Kotitalous. 77, 4, s. 20 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Kännykät ja kouluruokailu

Janhonen, K., 10 sep 2014, I : Kotitalous. 78, 3, s. 10 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2013

Company and meal choices considered by Nordic adolescents

Janhonen, K., Benn, J., Fjellström, C., Mäkelä, J. & Palojoki, P., 2013, I : International Journal of Consumer Studies. 37, 6, s. 587-595 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

2012

Nordic adolescents’ school lunch patterns and their suggestions for making healthy choices at school easier

Kainulainen, K., Benn, J., Fjellström, C. & Palojoki, P., 2012, I : Appetite. 59, 1, s. 53-62 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

2009

Oikeista vastauksista kohti henkilökohtaista merkitystä ja arjen valintoja

Kainulainen, K., Pykäri, R. & Palojoki, P., 2009, I : Kasvatus. 40, 1, s. 49-59 11 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review