Foto av Laura Hansine Flander

Laura Hansine Flander

grain technology

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

20102019

Research output per year

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer

  • 6 Artikel
  • 1 Konferensbidrag
  • 1 Doktorsavhandling

Lactic Acid Fermentation as a Pre-Treatment Process for Faba Bean Flour and Its Effect on Textural, Structural and Nutritional Properties of Protein-Enriched Gluten-Free Faba Bean Breads

Sözer, N., Melama, L., Silbir, S., Rizzello, C. G., Flander, L. & Poutanen, K., okt 2019, I : Foods. 8, 10, 15 s., 431.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Enrichment of biscuits and juice with oat β-glucan enhances postprandial satiety

Pentikäinen, S., Karhunen, L., Flander, L., Katina, K., Meynier, A., Aymard, P., Vinoy, S. & Poutanen, K., 14 jan 2014, I : Appetite. 75, 1 April 2014, s. 150-156 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Bioprocessing to improve oat bread quality

Flander, L., 17 aug 2012, Espoo: Valtion teknillinen tutkimuskeskus. 91 s.

Forskningsoutput: AvhandlingDoktorsavhandlingSamling av artiklar

Öppen tillgång

Fermented Wheat Bran as a Functional Ingredient in Baking

Katina, K., Juvonen, R., Laitila, A., Flander, L., Nordlund, E., Kariluoto, S., Piironen, V. & Poutanen, K., 17 apr 2012, I : Cereal Chemistry. 89, 2, s. 126-134 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Sulfhydryl oxidase enhances the effects of ascorbic acid in wheat dough

Faccio, G., Flander, L., Buchert, J., Saloheimo, M. & Nordlund, E., 31 okt 2012, I : Journal of Cereal Science. 55, 1, s. 37-43 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review