Foto av Leena Viitaharju

Leena Viitaharju

  • Kampusranta 9 C, FRAMI 2. krs

    00014

    Finland

20012020

Forskningsoutput per år

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer

2020

(R)Ekoinnovaatio

Trogen, A. J. & Viitaharju, L., jun 2020, I : Ruralia. 2020, 1, s. 17 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Julkisten keittiöiden lähiruokahankintojen alueelliset erot kasvaneet

Viitaharju, L. & Kujala, S., feb 2020, I : Kehittyvä Elintarvike. 2020, 1, s. 56-57 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Öppen tillgång

Selvitys lähiruoan osuudesta julkisissa keittiöissä valmistunut

Viitaharju, L. & Kujala, S., 11 mar 2020, I : Aitoja makuja.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2019

Julkiset hankinnat - uhka vai mahdollisuus?

Viitaharju, L. & Töyli, P., jan 2019, I : Ruralia-instituutin blogi.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Öppen tillgång

Kestävämpiä ruokapalveluja Itämeren alueelle

Viitaharju, L., Ala-Karvia, U. & Mikkola, M., jun 2019, I : Ruralia. 2019, 1, s. 20 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Puhetta kestävämpien julkisten ruokapalvelujen puolesta Itämeren alueella

Viitaharju, L., 6 sep 2019, I : Aitoja makuja. 3/2019, 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

Viitaharju, L. & Lähdesmäki, M., dec 2019, I : Ruralia. 2019, 2, s. 9 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

Viitaharju, L. & Lähdesmäki, M., maj 2019, I : Elintarvike ja terveys. 33, 3, s. 14-17 4 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2018

Pykäläbaarista eväitä maaseudun yritysten ja julkisten hankkijoiden yhteistyöhön

Töyli, P. & Viitaharju, L. M., nov 2018, I : UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti.. 2/2018, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Treffeillä kolmatta tehtävää hoitamassa

Viitaharju, L. M., 4 jul 2018, I : Ruralia-instituutin blogi.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragAndra artiklarAllmänheten

Öppen tillgång
2017

Arjen oivalluksista innovaatioihin

Viitaharju, L. M. & Lähdesmäki, M. R., 3 apr 2017, I : AB Seinäjoki-blogi. 3.4.2017, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Economic effects of organic production in Finland

Viitaharju, L., Kujala, S. & Törmä, H., 2017, I : NJF Report. 13, 1, s. 108-110 3 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskaplig

Gradun loppuun saattaminen vaatii venymistä ja aikataulutusta

Viitaharju, L. M., nov 2017, I : UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti.. 2017, 1, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Luomuateriat ovat kunnissa vielä harvinaisia

Viitaharju, L. M. & Kujala, S. M., 9 feb 2017, I : Kuntalehti. 2/2017, s. 52 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Luomutuotanto 2020 - Aluetaloudelliset vaikutukset ja asema julkisella sektorilla

Viitaharju, L., Kujala, S. & Törmä, H., 2017, Seinäjoki, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 182 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 170)

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Määrärahojen niukkuus hidastaa luomun lisääntymistä kuntakeittiössä

Viitaharju, L., 2017, I : Ruralia. 1/2017, s. 9 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Olli-Pekka Karjalainen valmistautui gradun tekoon kuin arvokisoihin

Viitaharju, L. M., 28 sep 2017, I : Ykköset!. 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Räätälöimällä ammattikeittiöihin - Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista

Viitaharju, L., Väisänen, H-M. & Lähdesmäki, M., 2017, Seinäjoki, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 59 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 163)

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Öppen tillgång
2016

Arkipäivän oivalluksista pieniä elintarvikeinnovaatioita

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., dec 2016, I : Kehittyvä Elintarvike. 27., 6/2016, s. 43-44 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Arkipäivän oivalluksista pieniä elintarvikeinnovaatioita julkiselle sektorille

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., dec 2016, I : Ruralia. 2/2016, s. 13 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Hyvää ja ravitsevaa, mutta onkos mitään uutta

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., nov 2016, I : Elintarvike ja terveys. 30, 5, s. 60-62 3 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Luomu nyt ja vuonna 2020 aluetalouden näkökulmasta

Viitaharju, L. M. & Kujala, S. M., 8 dec 2016, I : Luomulehti.. 6/2016, s. 17-19 3 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Luomutuotannon tarkastelua aluetalouden näkökulmasta

Viitaharju, L. M. & Kujala, S. M., dec 2016, I : Ruralia. 2/2016, s. 15 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Paikalliset innovaatiot julkisessa keittiössä

Väisänen, H-M. E., Viitaharju, L. M. & Lähdesmäki, M. R., 2016, I : AmmattikeittiöOsaaja. 3, s. 30-31 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Paikallisilla innovaatioilla julkiseen keittiöön

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., 7 dec 2016, I : Aitoja makuja. 4, s. 4-5 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Suuri ja mahtava innovaatio?

Viitaharju, L. M. & Lähdesmäki, M. R., 5 feb 2016, I : Ruralia-instituutin blogi. 5.2.2016, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

2015

Graduttomasta maisteriksi vertaisryhmän tuella

Viitaharju, L. M., 2015, I : UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti.. 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Lähiruokaa tarjoava kunta lisää työtä ja hyvinvointia

Viitaharju, L. M., 2015, I : Kuntalehti. 23., 5/2015, s. 48-49 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Paikallisia innovaatioita julkiselle sektorille

Viitaharju, L. & Lähdesmäki, M., 3 dec 2015, I : Ruoka-Suomi. 4, s. 18 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Kaikki saa mutta komiat ensin - myös yliopistoharjoittelussa

Viitaharju, L., 10 jan 2014

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputDigitala eller visuella produkterVetenskaplig

Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset

Viitaharju, L., 2014, Omavarainen Lappi - maaseutuseminaari. Kuha, R. (red.). Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, s. 11 1 s. (MTT Raportti ; nr. 162).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelAllmänheten

Lähiruoka luo työtä ja hyvinvointia

Viitaharju, L. & Pietilä, S., 2014, I : Ruralia. 2014, 1, s. 8-9 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Lähiruoka luo työtä ja taloudellista hyvinvointia

Viitaharju, L. & Pietilä, S., 14 mar 2014

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputDigitala eller visuella produkterVetenskaplig

Lähiruoka luo työtä ja taloudellista hyvinvointia

Viitaharju, L. & Pietilä, S., 14 mar 2014, Verso - Ruokapolitiikan uutisblogi.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

Maakuntiin töitä ja euroja lähiruokaa lisäämällä

Viitaharju, L., 22 jul 2014

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputDigitala eller visuella produkterVetenskaplig

Ruoka tuo töitä ja euroja maakuntiin

Viitaharju, L., 2014, I : Laatunen : Uutiskirje ruokaketjun ammattilaisille. 2014, 4, 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Sikaviikko Seinäjoella!

Viitaharju, L., 17 dec 2014

Forskningsoutput: Icke-textbaserad outputDigitala eller visuella produkterVetenskaplig

Tiedosta hyvää: Helsingin yliopisto kestävien ja tehokkaiden ruokajärjestelmien edistäjänä

Suutari, T. M., Jumppanen, A. I. & Viitaharju, L., 2014, Ruralia-instituutti. 60 s. (Raportteja; nr. 147)

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Työtä ja euroja - lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset merkittäviä

Viitaharju, L., 2014, I : Ruoka-Suomi. 4, s. 10 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Työtä ja hyvinvointia! Lähiruoan käytön aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa

Viitaharju, L., Määttä, S., Hakala, O. & Törmä, H., 2014, Seinäjoki: Ruralia-instituutti. 236 s. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Raportteja ; nr. 118)

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

2013

Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset ovat merkittäviä

Viitaharju, L., 2013, Lisää lähiruokaa julkisten keittiöiden asiakkaille - perusteluja ja ohjeita hankintoihin. s. 50 1 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

Lähiruuan käytöllä merkittävä vaikutus aluetalouteen

Viitaharju, L., 2013, I : Ruralia.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten