Foto av Leena Viitaharju

Leena Viitaharju

  • Kampusranta 9 C, FRAMI 2. krs

    00014

    Finland

20012020

Forskningsoutput per år

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer

Filter
Artikel
2020

(R)Ekoinnovaatio

Trogen, A. J. & Viitaharju, L., jun 2020, I : Ruralia. 2020, 1, s. 17 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Julkisten keittiöiden lähiruokahankintojen alueelliset erot kasvaneet

Viitaharju, L. & Kujala, S., feb 2020, I : Kehittyvä Elintarvike. 2020, 1, s. 56-57 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Selvitys lähiruoan osuudesta julkisissa keittiöissä valmistunut

Viitaharju, L. & Kujala, S., 11 mar 2020, I : Aitoja makuja.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2019

Julkiset hankinnat - uhka vai mahdollisuus?

Viitaharju, L. & Töyli, P., jan 2019, I : Ruralia-instituutin blogi.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Öppen tillgång

Kestävämpiä ruokapalveluja Itämeren alueelle

Viitaharju, L., Ala-Karvia, U. & Mikkola, M., jun 2019, I : Ruralia. 2019, 1, s. 20 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Puhetta kestävämpien julkisten ruokapalvelujen puolesta Itämeren alueella

Viitaharju, L., 6 sep 2019, I : Aitoja makuja. 3/2019, 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

Viitaharju, L. & Lähdesmäki, M., dec 2019, I : Ruralia. 2019, 2, s. 9 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

Viitaharju, L. & Lähdesmäki, M., maj 2019, I : Elintarvike ja terveys. 33, 3, s. 14-17 4 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2018

Pykäläbaarista eväitä maaseudun yritysten ja julkisten hankkijoiden yhteistyöhön

Töyli, P. & Viitaharju, L. M., nov 2018, I : UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti.. 2/2018, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

2017

Arjen oivalluksista innovaatioihin

Viitaharju, L. M. & Lähdesmäki, M. R., 3 apr 2017, I : AB Seinäjoki-blogi. 3.4.2017, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Economic effects of organic production in Finland

Viitaharju, L., Kujala, S. & Törmä, H., 2017, I : NJF Report. 13, 1, s. 108-110 3 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskaplig

Gradun loppuun saattaminen vaatii venymistä ja aikataulutusta

Viitaharju, L. M., nov 2017, I : UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti.. 2017, 1, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Luomuateriat ovat kunnissa vielä harvinaisia

Viitaharju, L. M. & Kujala, S. M., 9 feb 2017, I : Kuntalehti. 2/2017, s. 52 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Määrärahojen niukkuus hidastaa luomun lisääntymistä kuntakeittiössä

Viitaharju, L., 2017, I : Ruralia. 1/2017, s. 9 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Olli-Pekka Karjalainen valmistautui gradun tekoon kuin arvokisoihin

Viitaharju, L. M., 28 sep 2017, I : Ykköset!. 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

2016

Arkipäivän oivalluksista pieniä elintarvikeinnovaatioita

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., dec 2016, I : Kehittyvä Elintarvike. 27., 6/2016, s. 43-44 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Arkipäivän oivalluksista pieniä elintarvikeinnovaatioita julkiselle sektorille

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., dec 2016, I : Ruralia. 2/2016, s. 13 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Hyvää ja ravitsevaa, mutta onkos mitään uutta

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., nov 2016, I : Elintarvike ja terveys. 30, 5, s. 60-62 3 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Luomu nyt ja vuonna 2020 aluetalouden näkökulmasta

Viitaharju, L. M. & Kujala, S. M., 8 dec 2016, I : Luomulehti.. 6/2016, s. 17-19 3 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Luomutuotannon tarkastelua aluetalouden näkökulmasta

Viitaharju, L. M. & Kujala, S. M., dec 2016, I : Ruralia. 2/2016, s. 15 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Paikalliset innovaatiot julkisessa keittiössä

Väisänen, H-M. E., Viitaharju, L. M. & Lähdesmäki, M. R., 2016, I : AmmattikeittiöOsaaja. 3, s. 30-31 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Paikallisilla innovaatioilla julkiseen keittiöön

Viitaharju, L. M., Väisänen, H-M. E. & Lähdesmäki, M. R., 7 dec 2016, I : Aitoja makuja. 4, s. 4-5 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Suuri ja mahtava innovaatio?

Viitaharju, L. M. & Lähdesmäki, M. R., 5 feb 2016, I : Ruralia-instituutin blogi. 5.2.2016, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

2015

Graduttomasta maisteriksi vertaisryhmän tuella

Viitaharju, L. M., 2015, I : UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti.. 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Lähiruokaa tarjoava kunta lisää työtä ja hyvinvointia

Viitaharju, L. M., 2015, I : Kuntalehti. 23., 5/2015, s. 48-49 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Paikallisia innovaatioita julkiselle sektorille

Viitaharju, L. & Lähdesmäki, M., 3 dec 2015, I : Ruoka-Suomi. 4, s. 18 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Lähiruoka luo työtä ja hyvinvointia

Viitaharju, L. & Pietilä, S., 2014, I : Ruralia. 2014, 1, s. 8-9 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Ruoka tuo töitä ja euroja maakuntiin

Viitaharju, L., 2014, I : Laatunen : Uutiskirje ruokaketjun ammattilaisille. 2014, 4, 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Työtä ja euroja - lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset merkittäviä

Viitaharju, L., 2014, I : Ruoka-Suomi. 4, s. 10 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2013

Lähiruuan käytöllä merkittävä vaikutus aluetalouteen

Viitaharju, L., 2013, I : Ruralia.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

2008

Business relationships and B2B communication in selected European agri-food chains: first empirical evidence

Fischer, C., Hartmann, M., Bavorova, M., Hockmann, H., Suvanto, H., Viitaharju, L., Leat, P., Revoredo-Giha, C., Henchion, M., McGee, C., Dybowski, G. & Kobuszynska, M., 2008, I : International Food and Agribusiness Management Review. 11, 2, s. 73-99 27 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Prevailing challenges in rural food SMEs in Finland: the promise of a relationship marketing approach

Viitaharju, L., 2008, I : Liiketaloudellinen Aikakauskirja. 57, 4, s. 401-425 25 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review