Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer 2018 2018

Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

Greis, M., Seppa, L., Venalainen, E. R., Lyytikainen, A. & Tuorila, H., 2018, I : Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 93, s. 606-612 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Aktiviteter 2017 2019

  • 2 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
  • 1 Handledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)
  • 1 !!Invited talk
  • 1 Akademisk besök på annan institution

UMass Amherst

Maija Greis (Besökande forskare)
11 feb 201928 feb 2021

Aktivitet: Typer för besök till extern institutionAkademisk besök på annan institution

Harvard University

Maija Greis (!!Speaker)
11 feb 201913 feb 2019

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Invited talk

Maisterintutkielman ohjaus

Maija Greis (Handledare)
1 sep 201830 maj 2019

Aktivitet: ExaminationstyperHandledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)

17th Nordic Sensory Workshop in Sensory Science

Maija Greis (Närvarande)
3 maj 20184 maj 2018

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

12th Pangborn Sensory Science Symposium

Maija Greis (Närvarande)
20 aug 201724 aug 2017

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium