Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Utbildning / akademisk kvalifikation

Food Sciences, PhD

Tilldelningsdatum: 8 dec 2020

Food Technology, M.Sc

Tilldelningsdatum: 11 sep 2015

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Internationellt och inhemskt samarbete

Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.
  • EIT FOODIO-Food Solutions Award

    Bhattarai, Mamata (!!Recipient), Pia C Silventoinen (!!Recipient), Mohammad Azizkhani (!!Recipient), Laura Toppinen (!!Recipient), Sharon Abderhalden (!!Recipient), Maite Iriondo (!!Recipient), Beatriz Fernandez (!!Recipient), Valeria Belokhvostov (!!Recipient), Lital Cohen (!!Recipient) & Michael Faivush (!!Recipient), 12 dec 2018

    Pris: Pris och hedersbetygelser

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.