Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer 2016 2019

Filter
Artikel
2019

Processing plant and machinery sanitation and hygiene practices associate with Listeria monocytogenes occurrence in ready-to-eat fish products

Aalto-Araneda, M., Lunden, J., Markkula, A., Hakola, S. & Korkeala, H., sep 2019, I : Food Microbiology. 82, s. 455-464 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2018

Growth of Yersinia pseudotuberculosis Strains at Different Temperatures, pH Values, and NaCl and Ethanol Concentrations

Keto-Timonen, R., Pöntinen, A., Aalto-Araneda, M. & Korkeala, H., jan 2018, I : Journal of Food Protection. 81, 1, s. 142-149 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Strengthening the efficacy of official food control improves Listeria monocytogenes prevention in fish-processing plants

Aalto-Araneda, M., Korkeala, H. & Lundén, J., 30 aug 2018, I : Scientific Reports. 8, 1, 9 s., 13105.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2017

Heat Resistance Mediated by pLM58 Plasmid-Borne ClpL in Listeria monocytogenes

Pöntinen, A., Aalto-Araneda, M., Lindström, M. & Korkeala, H., 2017, I : Msphere. 2, 6, 13 s., e00364-17.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Listeria monocytogeneksen riskitekijöiden kartoitus ja torjunta kalateollisuudessa

Aalto-Araneda, M., 2017, I : Elintarvike ja terveys. 31, 6, s. 22-25 4 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2016

Enriched rearing environment and wild genetic background can enhance survival and disease resistance of salmonid fishes during parasite epidemics

Karvonen, A., Aalto-Araneda, M., Virtala, A-M., Kortet, R., Koski, P. & Hyvarinen, P., feb 2016, I : Journal of Applied Ecology. 53, 1, s. 213-221 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review