Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer 2015 2019

Greening the Dark Side of Chocolate: A Qualitative Assessment to Inform Sustainable Supply Chains

Camargo, M. C., Hogarth, N. J., Pacheco, P., Nhantumbo, I. & Kanninen, M., mar 2019, I : Environmental Conservation. 46, 1, s. 9-16 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

The private sector: Can zero deforestation commitments save tropical forests?

Pacheco, P., Bakhtary, H., Camargo, M. C., Donofrio, S., Drigo, I. & Mithöfer, D., dec 2019, Transforming REDD+: Lessons and new directions. Angelsen, A., Martius, C., De Sy, V., Duchelle, AE., Larson, AM. & Pham, TT. (red.). 1 red. Bogor, Indonesia: CIFOR, Vol. 1. s. 161-173 13 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Making chocolate truly sustainable

Camargo, M. C., Nhantumbo, I. & Hogarth, N. J., jun 2017, Zero deforestation: A commitment to change. Pasiecznik, N. & Saveninje, H. (red.). Wageningen: Trobenbos International, Vol. 58. s. 95-100 5 s. 3.4. (ETFRN NEWS; nr. 58).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Fil

Towards sustainable chocolate: Greening the cocoa supply chain

Camargo, M. & Nhantumbo, I., mar 2016, London: International institute for environment and development. 156 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Öppen tillgång
Fil

REDD+ for profit or for good? Review of private sector and NGO experience in REDD+ projects

Nhantumbo, I. & Camargo, M., 2015, London: International institute for environment and development. 97 s. (Natural Resource Issues; nr. 30)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Fil