Foto av Marjo Pulkkinen
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

20122020

Research output per year

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer

  • 6 Artikel
  • 1 Doktorsavhandling
  • 1 Magisteruppsats
Filter
Artikel
2019

Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs

Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V., jul 2019, I : European Food Research and Technology. 245, 7, s. 1507-1518 12 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2018
Öppen tillgång
Fil
2016

Determination and stability of divicine and isouramil produced by enzymatic hydrolysis of vicine and convicine of faba bean

Pulkkinen, M. J., Zhou, X., Lampi, A-M. & Piironen, V. I., 2016, I : Food Chemistry. 212, s. 10-19 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Effect of air classification and fermentation by Lactobacillus plantarum VTT E-133328 on faba bean (Vicia faba L.) flour nutritional properties

Coda, R., Melama, L., Rizzello, C. G., Curiel, JA., Sibakov, J., Holopainen, U., Pulkkinen, M. & Sozer, N., 2015, I : International Journal of Food Microbiology. 193, s. 34-42 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review