Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer 2007 2017

2017

Perception of food and locality among Chinese tourist experiences in Finland

Ma, F., Liu, X., Tikkanen-Kaukanen, C., Särkkä-Tirkkonen, A. M. K. & Mynttinen, S., 19 jun 2017, NJF Seminar 495 4th Organic Conference Proceedings: Organics for tomorrow's food systems. Aakkula, J., Hakala, K., Huhta, H., Iivonen, S., Jurvanen, U., Kreismane, D., Land, A., Lähdesmäki, M., Malinen, M., Mikkola, M., Nordlund-Othen, J., Nuutila, J., Peetsmann, E., Piskonen, S., Rasmussen, I., Skulskis, V., Tahvonen, R., Taskinen, S., Ullvén, K., Wibe, A. & Wivstad, M. (red.). NJF, Vol. 13. s. 104-105 2 s. (NJF Report; vol. 13, nr. 1).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2016

Kun HACCP ei enää riitä

Särkkä-Tirkkonen, A. M. K., 29 dec 2016, I : Ekoneum blogi. 29.12.2016, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Luota, mutta todenna!

Särkkä-Tirkkonen, A. M. K., 2016, I : Ruralia. 2016, 2, s. 8-9 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Suomalaiset tuotteet näkyväksi nimisuojamerkinnällä

Särkkä-Tirkkonen, A. M. K., 26 maj 2016, I : Kotitalous. 2016, 26.5.2016, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Öppen tillgång
2015

Nimisuojasta kilpailukykyä käynnistyi

Särkkä-Tirkkonen, M., 2015, I : Kehittyvä Elintarvike. 3, s. 8 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Perceptions of food and its locality among Russian tourists in the South Savo region of Finland

Mynttinen, S., Logren, J., Särkkä-Tirkkonen, M. & Rautiainen, T., 2015, I : Tourism Management. 2015 , 48, s. 455-466 12 s., JTMA-D-14-00123R5.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Quality assessment of baby food made of different pre-processed organic raw materials under industrial processing conditions

Seidel, K., Kahl, J., Paoletti, F., Birlouez, I., Busscher, N., Kretzschmar, U., Sarkka-Tirkkonen, M., Seljasen, R., Sinesio, F., Torp, T. & Baiamonte, I., 2015, I : Journal of Food Science and Technology. 52, 2, s. 803-812 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Ruokaväärennöksiä voidaan selättää

Särkkä-Tirkkonen, M., 2015, I : Kehittyvä Elintarvike. 3, s. 13 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Russian tourists’ perceptions of authenticity of food based on trust

Särkkä-Tirkkonen, A. M. K., Mynttinen, S., Logrén, J. & Rautiainen, T., okt 2015, ATLAS Annual Conference 2015 Risk in travel and tourism: Geographies, behaviours and strategies: Book of extended abstracts. Lisbon: Association for Tourism and Leisure Education and Research, s. 47-50 4 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragProfessionell

Öppen tillgång
Fil
2014

EU:n nimisuojasta lisää haluttavuutta ja kilpailukykyä

Särkkä-Tirkkonen, M. & Tuusjärvi, E., apr 2014, I : Kehittyvä Elintarvike. 2014, 2, s. 42-43 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Jäljitettävyys kuntoon kotimaisessa kasvisketjussa

Särkkä-Tirkkonen, M. & Iivonen, S., 2014, I : Kehittyvä Elintarvike. 2014, 5, s. 20-21 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Kalakukon tulevaisuus on suomalaisten käsissä

Särkkä-Tirkkonen, M., 21 maj 2014, I : Länsi-Savo : puolueista riippumaton maakuntalehti.. 2014, 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Nimisuojalla lisäarvoa tuotteillesi

Särkkä-Tirkkonen, M., 2014, I : Ruoka-Suomi. 2014, 1, s. 2 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Paikallista luomuruokaa kuluttajille: ketjukokeiluja Etelä-Savossa

Mynttinen, S., Järvinen, J-P., Kainusalmi, M., Leminen, V., Mutka-Paintola, K., Nuutila, J., Nykänen, A., Siiskonen, P. & Särkkä-Tirkkonen, M., dec 2014, 32 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Suomalaisia marjoja nimisuojajärjestelmään

Särkkä-Tirkkonen, M., 2014, I : Luonnosta Sinulle - Nettilehti. 2014, 1, s. 40-41 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2013

Fluoresenssisormenjälki soveltuu nopeaan laadun määritykseen

Särkkä-Tirkkonen, M. & Birlouez, I., feb 2013, I : Kehittyvä Elintarvike. 2013, 1, s. 25 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Nimisuojatuotteissa isoja mahdollisuuksia

Särkkä-Tirkkonen, M. & Niemistö, M., 2013, I : Lihalehti : liha-ala, ruokakauppa, ruokateollisuus, suurkeittiöt. 2013, 7, s. 16 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Onko suomalaisten pullat hyvin uunissa?

Särkkä-Tirkkonen, M. & Manner, H., aug 2013, I : Leipuri. 2013, 6, s. 40-41 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Tennistä vai jalkapalloa?

Särkkä-Tirkkonen, M., feb 2013, I : Kehittyvä Elintarvike. 2013, 1, s. 6 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2012

Communicating the locality of food products in the context of tourism

Särkkä-Tirkkonen, M., Mynttinen, S., Logren, J. & Rautiainen, T., 2012, Rural at the Edge: The 2nd Nordic Conference for Rural Research. Book of Abstracts.. Mononen, T., Uusitalo, E. & Alho, E. (red.). Joensuu: Maaseudun uusi aika -yhdistys, s. 104-105

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Entisajan arkiruokaherkkuja ja ruokatarinoita Suurlahden suunnalta

Särkkä-Tirkkonen, M., 18 jul 2012, Astuvan perilliset- elämää Suurlahdentien varrella Ristiinassa.. 1 red. Ristiina: Someen maa- ja kotitalousseura ry, s. 400 345 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelAllmänheten

Nimisuojan tunnettuutta tutkitaan

Särkkä-Tirkkonen, M., 16 feb 2012, I : Juvan lehti : puolueeton paikallislehti.. 7, s. 2 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Potential of front face fluorescence as a monitoring tool of neoformed compounds in industrially processed carrot baby food

Acharid, A., Rizkallah, J., Ait-Ameur, L., Neugnot, B., Seidel, K., Särkkä-Tirkkonen, M., Kahl, J. & Birlouez-Aragon, I., 2012, I : LWT-Food Science and Technology. 49, 2, s. 305–311 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Ristiinan asutus ja kansainväliset yhteydet esihistoriallisella ajalla

Valkonen, J., Võsa, R., Särkkä-Tirkkonen, M. & Seitsonen, O., 2012, Astuvan perilliset: elämää Suurlahdentien varrella Ristiinassa.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelAllmänheten

Suomi toistaiseksi Pohjoismaiden kärjessä nimisuojatuissa tuotteissa

Särkkä-Tirkkonen, M., 2012, I : Ruoka-Suomi. 1, s. 12-13 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2011

Elintarvikeketjun innovaatioympäristö Etelä-Savossa

Iivonen, S. & Särkkä-Tirkkonen, M., 2011, Tutkimusorganisaatiot elintarvikeketjun yritysten kumppaneina: TUKI - tutkimuksesta kilpailukykyä hankkeen loppuraportti. Iivonen, S. (red.). Mikkeli: Ruralia-instituutti, s. 15-18 4 s. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Raportteja; nr. 75).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

EU:n nimisuoja on kuluttajalle tae tunnetusta tuotteesta

Särkkä-Tirkkonen, M. & Turpeinen, M., 2011, I : Kehittyvä Elintarvike. 2011, 5, s. 40 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

FINLAND - Land of purity and authencity

Särkkä-Tirkkonen, M., 2011, I : Qualigeo-Journal of Geographical Indications in Europe and Worldwide. 2, s. 52-63

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskaplig

Luomutuotteiden aitouden varmistamiseen kehitteillä analyyttisiä menetelmiä

Särkkä-Tirkkonen, M. & Husted, S., 2011, I : Kehittyvä Elintarvike. 2011, 6, s. 18 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Someen maa- ja kotitalousnaiset menneisyyttä ja nykyisyyttä linkittämässä

Särkkä-Tirkkonen, M., 6 okt 2011, I : Ristiinalainen. 40, s. 2 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Tie venäläismatkailijan sydämeen käy vatsan kautta

Särkkä-Tirkkonen, M., dec 2011, I : Kehittyvä Elintarvike. 2011, 6, s. 42-43 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Toimintamalli elintarvikeketjun yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön

Iivonen, S., Kyrö, P., Mynttinen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H., 2011, Tutkimusorganisaatiot elintarvikeketjun yritysten kumppaneina: TUKI - tutkimuksesta kilpailukykyä hankkeen loppuraportti. Iivonen, S. (red.). Mikkeli: Ruralia-instituutti, s. 11-14 4 s. (Raportteja; vol. 2011, nr. 75).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Tutkimus- ja kehittämisyhteistyö pk-yrittäjien kokemana

Mynttinen, S., Kyrö, P., Iivonen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H., 2011, Tutkimusorganisaatiot elintarvikeketjun yritysten kumppaneina: TUKI - tutkimuksesta kilpailukykyä hankkeen loppuraportti. Iivonen, S. (red.). Mikkeli: Ruralia-instituutti, s. 19-22 4 s. (Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Raportteja; nr. 75).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Öppen tillgång

Tutkimuskohteena elintarvikkeiden kokonaislaatu

Särkkä-Tirkkonen, M., jan 2011, I : Ruralia. 2011, 1, s. 12

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

2010

Dynamics of trust building between entrepreneurs and researchers in advancing innovativeness of rural small businesses

Kyrö, P., Mynttinen, S., Iivonen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H., 2010, The 7th ESU Conference on Entrepreneurship 2010, 22-28 August 2010, University of Tartu, Estonia. Kask, T. & Mets, T. (red.). Tartu: University of Tartu, s. 340-358 20 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Etelä-Savo - makujen aarreaitta

Särkkä-Tirkkonen, M., Alatalo, R. & Vestergaard, J., 2010, Kehittäjät kumppanuuspolulla : Ekoneumin 10 vuotta. Mikkeli: Ekoneum ry, s. 35-39 5 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

How do the service demand of second home owners and the supply of services meet in South Savo in the future?

Rantanen, M., Särkkä-Tirkkonen, M. & Väisänen, H-M., 2010, Nordic Rural Futures: pressures and possibilities research conference on the future of Nordic rural areas, May 3-5 2010, Uppsala, Sweden: Book of abstracts. Powell, S. (red.). Uppsala: Swedish University of Agricultural Sciences, s. 72-73

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Overview on different sterilization techniques for baby food

Särkkä-Tirkkonen, M., Väisänen, H-M., Beck, A., Kretschmar, U. & Kathrin, S., 2010, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 21 s. (Reports; nr. 60)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

Ruokakulttuuri kertoo yhteisön arvoista

Särkkä-Tirkkonen, M. & Ranta, M., 12 dec 2010, I : Länsi-Savo : puolueista riippumaton maakuntalehti.. 1 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelAllmänheten

Social capital and entrepreneurial behaviour advancing innovativeness in interaction between small rural entrepreneurs and researchers: A phenomenographic study

Sari Iivonen, Paula Kyrö, Sinikka Mynttinen, Marjo Särkkä-Tirkkonen, Kahiluoto Helena & Särkkä-Tirkkonen, M., 2010, Building sustainable rural futures: the added value of systems approaches in times of change and uncertainty, proceedings. Darnhofer, I. & Grötzer, M. (red.). Vienna: University of Natural Resources and Applied Life Sciences, Vienna, s. 14-22

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

2009

Assessment of chlorine replacement strategies for fresh cut lettuce –a case study for low-input processing strategies : Ozone treatment of iceberg lettuce in industrial scale.

Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M., Ölmez, H., Kretzschmar, U. & Bahar, B., 2009, 3rd International congress on food and nutrition, 22.-25 April, Antalya, Turkey..

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Elämässä on hetkijä sano Heinävein mies

Särkkä-Tirkkonen, M., 2009, Savo à la carte. Stenros, M. & Mäkelä, A. (red.). Lahti: A la carte kirjat, s. 8-9 2 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelAllmänheten

Entrepreneurial behaviour paving the way to innovate milieu: a phenomenographic study of the interplay between local food producers and researchers

Kyrö, P., Mynttinen, S., Iivonen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H., 2009, Entrepreneurial growth of the firm: RENT XXIII - Research in entrepreneurship and small business, Budapest, Hungary, November 19-20, 2009 : accepted papers.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Eteläsavolaisten vapaa-ajan asukkaiden muuttuvat palvelutarpeet

Rantanen, M., Rouhiainen, V., Särkkä-Tirkkonen, M. & Väisänen, H-M., 2009, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 72 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; nr. 40)

Forskningsoutput: Bok/rapportBokVetenskapligPeer review

Öppen tillgång

From innovative to entrepreneurial milieu: some cases of local food production

Kyrö, P., Mynttinen, S., Iivonen, S. & Särkkä-Tirkkonen, M., 2009, Many voices of European entrepreneurship research: the ESU conference on entrepreneurship 2009, 8-13 September 2009, University of Sannio, Benevento, Italy : full papers / Editors: Angelo Riviezzo, Paula Kyrö and Maria Rosaria Napolitano. s. 371-400 30 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

QACCP Analyse in der Verarbeitung von biologischer Säuglingsnahrung

Särkkä-Tirkkonen, M. & Särkkä-Tirkkonen, Marjo, Kretzschmar, Ursula and Seidel, Kathrin, 11 feb 2009, Unknown host publication.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragProfessionell