Foto av Per Ertbjerg

Per Ertbjerg

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

1993 …2020

Forskningsoutput per år

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.
Filter
Kapitel

Sökresultat

  • 2020

    Oxidation of proteins

    Heinonen, M., Gürbüz, G. & Ertbjerg, P., 15 dec 2020, Chemical Changes During Processing and Storage of Foods: Implications for Food Quality and Human Health. Rodriguez-Amaya, D. & Amaya-Farfan, J. (red.). Academic press, s. 85-123 39 s.

    Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

  • 2014

    The slaughter process

    Puolanne, E. & Ertbjerg, P., 2014, Meat inspection and control in the slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (red.). Chichester: John Wiley & Sons Ltd. , s. 29-45 17 s.

    Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review