Inget foto av Per Johansson

Per Johansson

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

20112020

Forskningsoutput per år

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer

2011

V-REVCOMP: automated high-throughput detection of reverse complementary 16S rRNA gene sequences in large environmental and taxonomic datasets

Hartmann, M., Howes, C. G., Veldre, V., Schneider, S., Vaishampayan, P. A., Yannarell, A. C., Quince, C., Johansson, P., Björkroth, K. J., Abarenkov, K., Hallam, S. J., Mohn, W. W. & Nilsson, R. H., 2011, I : FEMS Microbiology Letters. 319, 2, s. 140-145 6 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Yersinia nurmii sp. nov

Murros-Kontiainen, A., Fredriksson-Ahomaa, M., Korkeala, H., Johansson, P., Rahkila, R. & Björkroth, J., 2011, I : International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology. 61, 10, s. 2368-2372 5 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Yersinia pekkanenii sp. nov

Murros-Kontiainen, A., Johansson, P., Niskanen, T., Fredriksson-Ahomaa, M., Korkeala, H. & Björkroth, J., 2011, I : International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology. 61, 10, s. 2363-2367 5 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

2012

Characterization and evaluation of the spoilage potential of Lactococcus piscium isolates from modified atmosphere packaged meat

Rahkila, R., Nieminen, T., Johansson, P., Säde, E. & Björkroth, J., 2012, I : International Journal of Food Microbiology. 156, 1, s. 50-59 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Comparison of microbial communities in marinated and unmarinated broiler meat by metagenomics

Nieminen, T. T., Koskinen, K., Laine, P., Hultman, J., Säde, E., Paulin, L., Paloranta, A., Johansson, P., Björkroth, J. & Auvinen, P., 2012, I : International Journal of Food Microbiology. 157, 2, s. 142-149 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Requirement for RNA helicase CsdA for growth of Yersinia pseudotuberculosis IP32953 at low temperatures

Palonen, E., Lindström, M., Somervuo, P., Johansson, P., Björkroth, J. & Korkeala, H., 2012, I : Applied and Environmental Microbiology. 78, 4, s. 1298-1301 4 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

2013

Significance of heme-based respiration in meat spoilage caused by Leuconostoc gasicomitatum

Jääskeläinen, E., Johansson, P., Kostiainen, O., Nieminen, T., Schmidt, G., Somervuo, P., Mohsina, M., Vanninen, P., Auvinen, P. & Björkroth, J., 2013, I : Applied and Environmental Microbiology. 79, 4, s. 1078-1085 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

The family Leuconostocaceae

Nieminen, T. T., Säde, E., Endo, A., Johansson, P. & Björkroth, J., 19 okt 2014, The Prokaryotes: Firmicutes and Tenericutes. Rosenberg, E., DeLong, E. F., Lory, S., Stackebrandt, E. & Thompson, F. (red.). 4. red. Berlin: Springer-Verlag, s. 215-240 26 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

2015

Genome Sequence and Transcriptome Analysis of Meat-Spoilage-Associated Lactic Acid Bacterium Lactococcus piscium MKFS47

Andreevskaya, M., Johansson, P., Laine, P., Smolander, O-P., Sonck, M., Rahkila, R., Jääskeläinen, E., Paulin, L., Auvinen, P. & Björkroth, J., jun 2015, I : Applied and Environmental Microbiology. 81, 11, s. 3800-3811 12 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Dynamics of lactic acid bacteria in "Pecorino di Tramonti" - a ewe's milk cheese - with particular emphasis on enterococci: a preliminary study

Mormile, A., Barile, M., Mercogliano, R., Johansson, P., Björkroth, K. J., Aponte, M. & Murru, N., mar 2016, I : Annals of Microbiology. 66, 1, s. 179-185 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2018
Öppen tillgång
Fil
2020

Growth and metabolic characteristics of fastidious meat-derived Lactobacillus algidus strains

Säde, E., Johansson, P., Heinonen, T., Hultman, J. & Björkroth, J., 16 jan 2020, I : International Journal of Food Microbiology. 313, 8 s., 108379.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review