20182019

Forskningsoutput per år

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Personlig profil

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer

A cross-sectional study of children's temperament, food consumption and the role of food-related parenting practices

Kaukonen, R., Lehto, E., Ray, C., Vepsäläinen, H., Nissinen, K., Korkalo, L., Koivusilta, L., Sajaniemi, N., Erkkola, M. & Roos, E., 1 jul 2019, I : Appetite. 138, s. 136-145 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

The contribution of preschool meals to the diet of Finnish preschoolers

Korkalo, L., Nissinen, K. M., Skaffari, E., Vepsäläinen, H., Lehto, R., Kaukonen, R. E., Koivusilta, L., Sajaniemi, N., Roos, E. & Erkkola, M., jul 2019, I : Nutrients. 11, 7, 16 s., 1531.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Projekter

We Value Food - EIT food project

Erkkola, M., Joki, A. M. H., Pajulahti, R. E., Makkonen, R. K., Heikkilä, M. & Kuusjärvi, S. S.

01/01/201931/12/2020

Projekt: Forskningsprojekt